Další střelecká exhibice starších žáků

David Konečný – Ne, 13/11/2011 – 15:26

V sobotu 12.11.2011 jsme byli pořadatelé 3.kola ligy starších žáků. Za soupeře jsme měly děti z Kolína a Brna A. Naše výkony byly naprosto suverénní a výsledky to jen dokazují: Prostějov - Kolín 22:3 a Prostějov - Brno A 33:1!

Prostějov - Kolín 22:3 (12:0)
Sestava a koše: Galíček - 3, Marek M. - 6, Štefáková (21. Havlová - 1), Křížková, Vyroubal - 6, Štefák - 2, Ambrosová - 1, Rajsiglová - 1 (21. Francová - 2).

Prvním soupeřem nám byl tým Kolína - tedy tým složený z hráčů, které loni naši mladší žáci porazili ve finále svojí soutěže. Nyní na úrovni starších žáků se žádné drama nekonalo a ač za náš tým z poloviny také nastoupili loňští mladší žáci, tak rozdíl byl patrný a propastný jak ve fyzických tak i dovednostních parametrech. Hned od začátku byl jasný vítěz, takže jedinou škodou byly 3 zbytečné koše ve druhém poločase, kdy jsme na chvíli polevili v koncentraci.

Prostějov - Brno "A" 33:1 (16:1)
Sestava a koše: Galíček - 5, Marek M. - 5, Štefáková - 2, Křížková - 2 (21. Francová - 2), Vyroubal - 9, Štefák - 1 (21. Hrobár - 2), Ambrosová - 1 (15. Havlová - 3), Rajsiglová - 1.

Rekordní výsledek našich starších žáků! O výsledku opět rozhodly velké rozdíly ve fyzických a dovednostních parametrech. Děti si s chutí zastřílely a soupeř neměl šanci na vzdor. A když se k tomu všemu přidala naše velká úspěšnost v zakončení, tak se zrodil tento rekordní výsledek.

Slovo závěrem: " Už druhé kolo za sebou jsme své soupeře jasně porazili a úspěšně si vytváříme ideální pozici pro závěr sezóny a vstup do play-off. V obou posledních kolech se ukázala a projevila poctivá práce dětí na tréninku se zaměřením na zakončení. Naše úspěšnost střelby za poslední 2 měsíce výrazně vzrostla. Dále jsem rád, že se již ve hře objevují prvky, které s našimi dětmi na trénincích nacvičujeme a díky kterým je hra našich děti v této věkové kategorii oproti ostatním soupeřům naprosto výjimečná a pro některé soupeře v obraně neřešitelná."

BOMBA!

Moc pěkné!! A trenér do telefonu zněl také spokojen :-)

Miňa, toho času již opět lázeňský švihák ;-)

Jan Mynařík – Ne, 13/11/2011 – 16:56

Fajne den... ale...

Bylo fajne přijít a sledovat korfbalový "super!" nářez soupěřům... žádné vzrůšo a přesto to byl pěkný zážitek...
Bylo mi trošku líto soupeřů, ale takový je sport...
Ale co ta naše střelba... tolik střel na 1 koš..nono... ještě je co trénovat...

mařkovi (bez ověření) – Út, 15/11/2011 – 12:14
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i