Minižáci o koš stříbrní!

Aneta Lešanská – Po, 23/04/2012 – 15:11

V sobotu 21.4.2012 se v Náchodě konalo první letošní finále a to v kategorii těch nejmladších, minižáků. Finálového dne se zúčastnily celkem čtyři týmy, a to tým z Náchoda, Českých Budějovic, Kutné Hory a samozřejmě z Prostějova. Na finále jsme přijeli jako jeden s favoritů a v zápasech "každý s každým", které předcházeli bojům o medaile, jsme roli favorita potvrdili, když jsme celkem hladce postoupili do finále. Bohužel se nám nepodařilo formu po celý den udržet a po boji jsme ve finále podlehli Kutné Hoře 7:8. Přesto je stříbrná medaile pro náš klub velkým úspěchem! Všem dětem gratuluji!

Výsledky zápasů v základní části:
Prostějov - České Budějovice 16:2 (9:2)
Prostějov - Kutná Hora 11:3 (8:2)
Náchod - Prostějov 3:9 (7:1)

Finále:
Kutná Hora - Prostějov 8:7 (6:4)

Po celý den jsme hráli uvolněně a bez jakéhokoliv stresu, o čemž svědčí jasné výsledky vzájemných zápasů základní části. Ve finále však nastala úplně opačná situace. Hosté na nás vlétli jako uragán a svázaní nervozitou jsme rychle prohrávali 0:3. Po nutném timeoutu se hra na hřišti vyrovnala a začal opravdový boj, přesto se nám nedařilo tak, jak bychom si představovali. Naštěstí náš tým podrželi alespoň mladší členové, kteří tolik nepocítili tíhu finále. Bohužel i přes zlepšenou hru a velký tlak ve druhé polovině utkání jsme zápas prohráli. Tři neproměněné penalty a spousta neproměněných šancí, několik neodpísknutých faulů a důraz soupeře na hranici pravidel, to vše nás stálo příčku nejvyšší. Přesto jsme na naše minižáky za předvedené výkony velmi pyšní a tešíme se na další sezonu!

Stříbro je krásny:)),

Stříbro je krásny:)), gratuluju:))

Niki (bez ověření) – Út, 24/04/2012 – 16:16

Teď stříbro a potom

Teď stříbro a potom zlato... příští rok je to Vaše "mrňata"...

mařkovi (bez ověření) – Pá, 27/04/2012 – 18:10

Gratuluji, protože jste tam

Gratuluji, protože jste tam měli "famozní" 2 střelce... Jak jsem se dočetl, dali nejvíc košů na turnaji...
Super...

Marek Petr (bez ověření) – Pá, 27/04/2012 – 18:15
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i