Náchodské dejá-vu

Martin Uherka – Ne, 04/11/2012 – 15:50

Už to snad nemůže být náhoda, kolikrát za poslední roky se vracíme se stejnými výsledky z Náchoda - opět tři body, opět těsná prohra s domácím týmem po dramatickém průběhu...nebýt utkání tak atraktivní, asi bychom to příště rovnou sepsali na papíře a nikam nejezdili :).

SK RG Prostějov - KK Brno 26:4 (11:1)

V prvním utkání jsme se střetli s brněnským týmem, který prohrál úvodní zápas dne s domácími 3:21 (3:10). Soupeř byl sice rozehraný, ale to nám naštěstí nevadilo a od začátu jsme jasně ukazovali, kdo je na hřišti pánem. Celkové skóre bylo nakonec jen otázkou úspěšnosti dvou střelců, Renči se Sašou, kteří přesně mířili shodně osmkrát. Neztratily se ani naše vypůjčené mladší žačky Kačka Veselá s Barčou Krčovou, které vypomohly za nemocné Káťu a Gabču. Nicméně přes rozdíl ve skóre byla hra Brna poměrně organizovaná a pokud se jim podaří zlepšit v technice, mohl by brzy být v lize starších žáků další silný tým, který přispěje k vyšší kvalitě celé soutěže.

Sestava a koše:
Křížková 4, Rieger 1, Veselá, Vyroubal 8
Havlová 8, Hrobár 1, Krčová, Marek M. 1 (Šnajdr 3)

PKC Náchod - SK RG Prostějov 11:9 (8:3)

Jako přes kopírák probíhají poslední roky naše souboje s Náchodem v hale tamního gymnázia. Agresivní vstup domácích do utkání se nám pořád nedaří zvládat a brzy nabereme několikabodovou ztrátu. Zbytek utkání se pak odvíjí v očekávání, jestli se nám podaří strhnout vedení na naši stranu, nebo Náchod svou výhodu uhájí.
I tektokrát jsme si nechali soupeře utéct na 0:4 po deseti minutách, abychom do poločasu srovnali vývoj hry a začali hrát tak, jak jsme chtěli. Po poločasové poradě se nám obvykle daří stahovat náskok až na jeden nebo dva koše, načež následuje přetahovaná v nejvyšším nasazení. Letos domácí opět uhájili vedení, ale troufám si říct, že minimálně druhý poločas naše hráče hodně bavil - soudě podle úsměvů, které se jim držely na tvářích. Tak se zase příště budeme těšit na další díl soubojů, které jsou ozdobou této věkové kategorie.

Sestava a koše:
Křížková, Rieger, Veselá, Vyroubal 4
Havlová 3, Krčová, Marek M., Šnajdr 2

nevadí ...

hlavně, že je umíme porazit ve finále ;-)

Jana Uherková – Čt, 08/11/2012 – 19:59

Ty, nerouhej se... :)

Ty, nerouhej se... :)

šuk (bez ověření) – Čt, 08/11/2012 – 21:47

:-)

jenom se rouhejte:-) néé, ale musím uznat, že zápasy s vámi patří mezi opravdu nejlepší.

Šíma (bez ověření) – Po, 12/11/2012 – 08:31
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i