Valná hromada oddílu

Jan Mynařík – Pá, 15/06/2007 – 10:56

Vzhledem k tomu, že sezóna skončila a okolnosti i vlastní snaha nás staví před několik důležitých rozhodnutí, svoláváme valnou hromadu oddílu na 23. června 2007 18:00 v salonku restaurace Šárka. Přesná hodina bude samozřejmě upřesněna. Stejně tak budou včas pro každého účastníka připraveny podklady, na kterých se aktuálně pracuje.

Program diskuzní schůze:

  1. zpráva z Valné hromady ČKS
  2. vnitřní organizace oddílu, stanovy
  3. motivační program
  4. rozvoj klubu, plány
  5. návrh rozpočtu, členské příspěvky

Ke každému bodu bude otevřena diskuze.

Program valné hromady:

  1. zahájení, schválení jednacího a volebního řádu, volba pracovního předsednictva
  2. zpráva o stavu oddílu a o uplynulé sezóně
  3. stanovy oddílu
  4. výsledky hospodaření
  5. návrh rozpočtu
  6. volba do orgánů
  7. určení cílů oddílu
  8. závěr

Po skončení valné hromady můžeme diskutovat na další témata. Zároveň se může uskutečnit první zasedání výkonného výboru.

Valná hromada oddílu se bude před schválením stanov řídit stanovami Sportovního klubu Prostějov, jehož jsme součástí, a jednacím a volebním řádem, který si schválíme jako první. Nejdůležitější informací z nich je to, že hlasovat mohou členové starší 18-ti let, kteří zaplatili příspěvky za uplynulou sezónu.

Přípravný výbor valné hromady: Martin Uherka, Jan Mynařík, Jana Koldová, Aneta Lešanská

Kategorie:

Tímto žádám všechny o

Tímto žádám všechny o maximálně zodpovědný přístup. Dvě nejdůležitější věci, které MUSÍME projednat, jsou finance a trenér žáků. Ostatní jsou méně důležité, ale hodně nám zjednoduší a zkvalitní celý chod naší bandy.
Zároveň popřemýšlejte o vhodném místě - do hospody však rozhodně nepůjdeme.

mauh (bez ověření) – St, 02/05/2007 – 09:19

Diky Suku, to jsem zapomnel

Diky Suku, to jsem zapomnel zduraznit. Jinak, pokud se trener zaku prihlasi drive nez pred valnou hromadou, tak jenom lepe. Musime totiz taky jeste stihnout nejaky zaky nabrat a bylo by dobre, kdyby ten nabor delal nekdo, kdo je pak bude trenovat.

Miňa

Jan Mynařík – St, 02/05/2007 – 10:41

ještě něco

Přátelé, kamarádi, protože se blíží okurková/jahodová/řepková sezóna (co kdo máte rádi), dovolím si vás vyzvat k psaní článků. Jednoduše pokud máte co sdělit nejen naší korfbalové komunitě, neváhejte a zašlete příspěvek na odkaz Napište nám. My (samozvaní cenzoři) posoudíme, jestli je to výborné dílo nebo kosočtvercovina, a záhy svůj výtvor můžete nalézt na úvodní straně.
Neomezujte se jen na komentáře :))
Pokud vás bude hodně, můžeme vytvořit zvláštní sekci na způsob Příspěvky členů.

mauh (bez ověření) – St, 02/05/2007 – 12:56

No to kazdopadne! Nejvice

No to kazdopadne! Nejvice budeme clanky potrebovat o prazdninach, to je opravdova hlucha sezona.

Aktualne se snazim mit novy clanek jednou za dva dny, minimalne vsak dvakrat tydne. Ve fronte jich zatim mam dost, ale timto tempem pomerne rychle dojdou ;-)

Miňa

Jan Mynařík – St, 02/05/2007 – 13:14

Valna hromada - mozna zmena terminu

Aktualizováno: Termín 8.-10. června nevyhovuje hodně lidem, druhý návrh je sobota 23. června večer. Vyjádřete se do komentářů nebo na mail uvedený v článku!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 21/05/2007 – 15:04

Lepší je toho 23.6, aspoň

Lepší je toho 23.6, aspoň pro mě:)

klubkovlny (bez ověření) – Po, 21/05/2007 – 16:03

Sobotu 23 budu trávit ve

Sobotu 23 budu trávit ve společnosti mikro/makroekonomie v Praze...

Petr Weida (bez ověření) – Pá, 25/05/2007 – 13:04

AKTUALIZOVÁNO: Valná

AKTUALIZOVÁNO: Valná hromada, včetně předcházející diskuze, se bude konat v salonku restaurace Šárka 23.6.2007 v 18:00! ÚČAST NUTNÁ! PŘIJĎTE VČAS!

AKTUALIZOVÁNO PODRUHÉ: Přidán program diskuzní schůze i valné hromady, upřesněny detaily.

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 22/06/2007 – 12:28
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i