Proti Budějovicím junioři bez výhry

Tereza Vychodilová – Ne, 30/09/2007 – 22:19

Tuto neděli 30.9. se konalo v hale SK RG Prostějov 2. kolo České dorostenecké korfbalové extraligy, ve kterém na Hanou zavítal celek z Českých Budějovic. Prostějovští hráči se snažili přes týden zlepšit úspěšnost střelby a dvojtaktů a nastřílet protivníkovi více košů než v minulém kole. Alespoň tento cíl splnili. Fotky!

SK RG Prostějov – KCC Sokol České Budějovice 3:13 (2:4)

Domácí nastupovali se stejným odhodláním jako minule a s minimálními změnami v základní sestavě. "Hra se od minulého týdne výrazně zlepšila a 45 minut z celého zápasu se mi náš korfbal opravdu líbil. Náš hlavní problém zůstal v neproměňování vyložených šancí a v nepřesnosti přihrávek", charakterizoval první zápas trenér dorostenců Martin Uherka. Zatímco se tým SK RG ze začátku držel svého soupeře, ten se v závěru zápasu rozstřílel a upravil tak konečné skóre na 13:3.
Koše: Borsiczká 1, Sequensová 1, Lužný 1, Kaprál, Osman, Tichý , Planičková, Vychodilová, Vyroubalová, Zelinková

SK RG Prostějov – KCC Sokol České Budějovice 5:19 (4:9)

Trenér domácích provedl zásah do sestavy a doufal, že tato změna půjde ruku v ruce se změnou hry a otočením skóre v náš prospěch. Obrat se ale nekonal. Hráči Budějovic proměnili téměř každou šanci v koš, na rozdíl od prostějovských dorostenců, kteří 4 z celkových 5 košů vstřelili buď z penalty nebo z volného hodu. "Naše hra zdaleka nedosahovala kvality prvního zápasu, kazili jsme přihrávky a dělali zbytečné chyby", dodává Martin Uherka. Při součtu těchto všech herních nedostatků konečný výsledek odpovídá průběhu celého zápasu.
Koše: Sequensová 2, Tichý 2, Vyroubalová 1, Lužný, Kaprál, Osman, Borsiczká, Planičková, Vychodilová, Zelinková

... ale hra se lepsi

Ale hra se lepsi. Prace je hodne, ale i tak uz je ted pokrok videt.

Miňa

Jan Mynařík – Po, 01/10/2007 – 17:00

Děcka bylo to dobry, i

Děcka bylo to dobry, i když výsledek nic moc:-/ ale určitě to půjde..zvlášť co jsem si zapamatovala tak se mi líbila Janča - moc hezký koš Jani a tu holku jsi taky pěkně vydeptala:)..honzík nekopromisní v proměňování penalt..barča výborně bránila nejvyšší holku ligy - baru máme s ní co dělat v dospělých takže klobouk dolů:)..marta krásný koš..tom zkušeně na volných hodech, ještě trošku přitlačit a byl by tam:)..marťa o. moc hezky bránil..no na každým by se dalo najít něco co se mi zalíbilo..po minulým týdnu příjemná změna:) a věřím, že bude líp...

Anet (bez ověření) – Po, 01/10/2007 – 19:55

Hej jo no, ta holka byla

Hej jo no, ta holka byla strasnej cholerik xD taky se mi ten zapas libil a doufam ze nekdy vyhrajem =)

Džana (bez ověření) – Út, 02/10/2007 – 14:34

z historie :)

Když jsem byl zhruba ve vašem věku, dostal jsem od jednoho hráče 5 košů, každý jinak, a u každého jsem vypadal jak blb :)A teď dávám koše takhle já (někdy...). A vy budete taky.
Já to vím :)

mauh (bez ověření) – Út, 02/10/2007 – 20:05

Jak sme na zacatku kariery

Jak sme na zacatku kariery prohravali 27:3 bylo taky pekny, lepsime se xD

Džana (bez ověření) – Út, 02/10/2007 – 22:13

AKTUALIZOVÁNO: Fotky

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 02/10/2007 – 01:24
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i