DOS-WK: Žákovské týmy z Enschede mistry ve svých soutěžích

Jan Mynařík – St, 10/10/2007 – 00:39

Žákovské týmy našeho spřáteleného klubu byly nadmíru úspěšné! Tentokrát jsme si na další zprávu z DOS-WK trochu počkali. Za to bychom snad brzy mohli obdržet nějaké video, jak vypadají jejich tréninky. DOS-WK nám přeje úspěchy v nové sezoně! ... a také mají nějaké otázky.

Otázky směřují hlavně k nadcházejícímu mistrovství světa. Než sepíšu odpověď, chcete se někdo na něco DOS-WK zeptat, nebo necháte ptaní na mě? :-D

Jako obvykle následuje kompletní znění dopisu od Marcela doplněný o můj překlad:


Dear Jan,

It took a while to react on your last e-mail on the 20th of august. In the meantime you congratulated us with the championship of D1. In this e-mail I can proudly say that last weekend D2 and D3 became champions also.

Chvíli to trvalo, než jsem zareagoval na tvůj poslední e-mail z dvacátého srpna. Mezitím jsi nám gratuloval k tomu, že náš tým D1 vyhrál svoji soutěž (Pozn.: To jsem vážně udělal :-) Kategorie D jsou žáci do věku 12-ti let). V tomto dopise můžu hrdě říct, že o víkendu se i D2 a D3 stali mistry.

In the last e-mail you asked what our friendship means for the members of DOS-WK, I can say that people like to read about a club in a different country. Some of us have visit your club in the 90th, including me. This was a huge experience for me as a young boy, and for many others. Reading about a different competition, different people with passion for the same sport is meaningful for many of us.

V posledním dopise jsi se zeptal, co naše přátelství znamená pro členy DOS-WK. Mohu říci, že rádi čteme o klubu v jiné zemi. Někteří z nás, včetně mě, navštívili váš klub v devadesátých letech. Byla to pro mě jako mladého kluka velká zkušenost, stejně tak pro mnoho ostatních. Možnost číst si o jiných soutěžích, rozdílných lidech, kteří ale s námi sdílejí vášen pro stejný sport, má pro mnoho z nás význam.

On your question if we have other activities than korfball, I can say that we have monthly activities for our kids on the last Friday of the month. These activities vary from playing games, ice-skating to disco or a BBQ. With those activities we try to make the kids more involved within the club. Having fun makes kids stick with korfball.

Jak jsi se ptal, jestli děláme jako klub i něco jiného než korfbal, tak mohu říci, že každý měsíc pořádáme růžné aktivity pro naše mladé členy, a to vždy poslední pátek v měsíci. Je to například hraní her, bruslení, diskotéka nebo grilovačka. Těmito aktivitami se snažíme děti více vtáhnout a zapojit do klubu. To, že se baví, udrží děti u korfbalu.

Three weeks from now and our outdoor competition ends, and we can prepare for the indoor season. Our main team had a hard time against the top teams PKC and Fortuna, our play was good, but theirs was simply better. Nevertheless we feel very confident for the indoor season. I hope that the indoor season will bring you success, we keep each other posted.

Za tři týdny končí venkovní soutěž a pak se můžeme připravovat na halovou sezonu. Náš první tým to měl těžké proti top týmům PKC a Fortuně, naše hra byla dobrá, ale jejich prostě lepší. Nicméně do halové sezony si věříme. Také doufám, že sezona bude úspešná i pro vás, a rozhodně se budeme vzájemně informovat.

As promised we will make some video's of our trainings when the indoor season is started. Are you planning to visit the world champions ships? Two of our players will attend these championships with the German national team. What do you think are the chances of the Czech team, and do you think it's possible that another team than the Dutch will win?

Jak jsem slíbil, jakmile začne halová sezona, můžeme vám poslat nějaká videa našich tréninků.

Plánujete navštívit mistrovství světa? Dva naši hráči tam budou jako členové německého reprezentačního výběru. Jaké si myslíte, že jsou šance českého týmu? A myslíte, že je možné, že MS vyhraje jiná než holandská reprezentace?

Regards,

Marcel

Kategorie:

Už bych si do toho Enschede

Už bych si do toho Enschede vážně zajel :-)

Miňa

Jan Mynařík – St, 10/10/2007 – 00:40

já nejedu

každej měsíc v holandsku, to už je vážně vopruz!! radši si zajedu na kokořín, tam mají aspoň párky a pivo...
dělám si samozřejmě legraci :)

mauh (bez ověření) – St, 10/10/2007 – 09:56
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i