Holky to zvládly!

Jan Mynařík – Út, 20/05/2008 – 20:13

Gába, Sekva i Vycha mají maturitu úspešně za sebou, dneska se jim před zkušební komisí zadařilo. Určitě se hodně nastresovaly a natrápily nad učením, ale teď už mají splněno. Ještě to potřebují pořádně oslavit a pak si užít čtyřměsíční prázdniny. Moooc gratulujeme!!!

Kategorie:

Aaaaaaaleluja!!

Tak já budu mít to výsadní právo napsat první děkovný komentář. Jsem šíííleně ráda, že už to mám z krku a jsem ráda, že jste to se mnou, v poslední době docela protivnou, vydrželi!Snad se to zlepší :o))!
No snad jen jednu perličku z natáčení! Začínala jsem angličtinou!Samozřejme řádně vystresovaná jsem zasedla a začala se představovat!Ve třetí větě ze me vypadla blbost století-místo toho, že moje mamka pracuje jako salesman, lépe řečeno saleswoman, jsem řekla, že pracuje jako sailor:o)! Po tom, co jsem ze své mamky udělala námořníka a došlo mi to, přišel asi dvouminutový záchvat smíchu! No asi si to dokážete představit:o))))!

Vychaaa (bez ověření) – Út, 20/05/2008 – 20:49

Dokazu si to predstavit

Dokazu si to predstavit opravdu zive! :-D

Miňa

Jan Mynařík – Út, 20/05/2008 – 21:58

Copkovi gratulují!!!

Holky, mysleli jsme na vás a pro jistotu drželi na dálku palce, i když bylo jasné, že to nemůže dopadnout jinak, než výborně. Stačilo se na vás podívat, zvlášť poslední dobou z vás vzdělanost jen sršela :o))) Užijte si zasloužené bujaré oslavy i následné volno a Vychi, nemohla by mě mamka někdy svézt na jachtě? Přizpůsobím se destinaci i termínu, Kinedryl mám :o)

Lenka C. (bez ověření) – Út, 20/05/2008 – 22:18

Gratulace

No to je paráda! Příjměte gratulaci!
Přiznám se, že jsem měla nutkání, jít se na vás odpolední maturantky podívat, ale pak jsem si řekla, že budete ve stresu i bez mé přítomnosti, a o to intenzivněji jsem držela palce...
A vůbec mě nepřekvapuje, že Vycha uspěla, když odbourala komisi hned na začátku :-D
Jana
P.S.: o výlet na jachtě bych taky měla zájem ;-)

XiaoXin (bez ověření) – St, 21/05/2008 – 09:30

Co k tomu říct - holky

Co k tomu říct - holky jste prostě dobrý ! Gratuluju a přeju krásné prázdniny ! :-)

Zdeněk Uherka – St, 21/05/2008 – 09:34

Ja se připojuju k Vyše;) a

Ja se připojuju k Vyše;) a taky vám děkuju! za gratulace a i za palce!! ;) to ze ste nam je drželi a mysleli ste na nás nam určite pomohlo! ;) díky moc! ;)

Sekva (bez ověření) – St, 21/05/2008 – 12:12

gratulujuuuuuuu

no, tak jsem se po pár dnech dostala zase do reality..nemám v Olmu ani internet ani televizi ani rádio...prostě jiná doba ;) ale věřila jsem, že držím pěsti správně, ovšem, bylo to pondělí...no, ale zvládly jste to i bez toho...takže gratuluju moc a užívejte

marca (bez ověření) – Čt, 22/05/2008 – 14:49

a zase gratulace:-)

jeste jedna opozdena (sem tadyk v brne odriznuta od reality stejne jako marca:-)) gratulace! sice to bylo jasny-kdo uz by to mel udelat, kdyz ne vy tri, tak nasroceny, chytry koceny, ze? tak ted super prazdniny a pak jeste teda tu vejsku no...:-) tak dobre vyberte!

jita (bez ověření) – Po, 26/05/2008 – 07:51
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i