Závěr sezóny

Martin Uherka – Po, 09/06/2008 – 12:04

Mám pro vás další námět na přemýšlení. Po úspěšné sezóně - sice ne výsledkově, ale jinak si myslím, že jsme se jako klub posunuli hodně dopředu - a finálovém dni bychom si mohli uspořádat pěkný den či den+noc jako uzavření letošního ročníku. samozřejmě si tam všichni poděkujeme, poplácáme se po ramenách, jak jsme dobří a tak :). Prostě standard.
Do komentářů pište, kdy, a nejlépe i kde bychom mohli tohle spáchat. Dopředu říkám, ehm, píšu, že se patrně nesejdeme všichni, protože někdo pere, někdo se...bude rekreovat v jiném zahraničí, a tak dále, a tak dále, hurá a je to!, ale pojďme do toho.
A pište!

Kategorie:

Videl bych to takto: prvni

Videl bych to takto: prvni cervencovy vikend, respektive primo sobota 5.7. Zabavne odpoledne pro nas vsechny, ale primarne pro zaky a jejich rodice. Navrhuju pozvat take byvale korfbalisty.

Pote vecerni party pro ty starsi 18let (;-)), co zustanou. Tam by nechybelo treba prase nebo jine grilovani a becka.

Miňa

Jan Mynařík – Po, 09/06/2008 – 19:52

V sobotu 5.7. bych už měl

V sobotu 5.7. bych už měl být v PV, takže termín i náplň je OK...

Petr Weida (bez ověření) – Pá, 13/06/2008 – 11:02

Takže na akci budu jenom

Takže na akci budu jenom já a miňa, protože nikoho jiného to evidentně nezajímá. tak fajn :-/ Takže už jen maxáč a pak se uvidíme až v září - možná.

mauh (bez ověření) – Čt, 12/06/2008 – 20:14

To je klasika, vetsina lidi

To je klasika, vetsina lidi ma korfbal rada, stejne tak se radi vidi s ostatnimi. Ale jsou potreba jedinci, kteri jsou pro-aktivni a vsechny ty akce poradaji. A tech je malo ;-)

Nastesti mame takove i mezi sebou ... Sekva jako nase KUKO mi rikala, ze rozlouceni se sezonou usporada.

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 12/06/2008 – 20:52

I když nejsem primární

I když nejsem primární cílová skupina příspěvku, vytáhnu hlavu z krunýře a zareaguju : nebudu za sebe slibovat vůbec nic, počínaje červnem a konče pravděpodobně mou smrtí někdy koncem tohoto léta absolutně nevím, jak to bude; pravděpodobně budu celé léto pendlovat mezi ČR a SR; na Maxáč nejedu i když bych rád; tahle akce jak to zatím vypadá podle navrženého termínu mě taky mine; všechno ostatní co případně v souvislosti s korfbalem o prázdninách bude je ve hvězdách.

Zdeněk Uherka – Pá, 13/06/2008 – 06:45

Sekva na tom maka, nechte se

Sekva na tom maka, nechte se prekvapit. Diky, Sekvi!

Miňa

Jan Mynařík – So, 14/06/2008 – 23:20

Miňo, podařilo se ti to

Miňo, podařilo se ti to vyhecovat, protože i já se ozvu:o)! Bohužel se účastnit nebudu, protože tou dobou se budu někde u polských hranic starat u kopu čtrnáctiletých puberťáků, kterým jsem byla určena jako oddílová vedoucí! Nevím, jestli je to větší trest pro mě nebo pro ně:o))!Snad se vrátím živá a zdravá!

Vycha (bez ověření) – Ne, 15/06/2008 – 09:36
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i