Enschede 2008: Auta a stany

Jan Mynařík – St, 06/08/2008 – 22:36

Vevnitř v tomto našem dalším pokračování ságy o přípravách na soustředení v Enschede 9.-17.8. naleznete rozdělení do 4 aut, které sebou berou Dava, Šnef, Ondra a já. Dave, Šneve a Ondro, díky! V článku také naleznete stany, které bereme.

Dava: Leňa, ml. Miňa, Marťa J.
Šnef: Anet, Zdena, Sekva
Ondra: Gába, Jiťa, Vycha
Miňa: Brácha, Honza, Anička

Každý se domluvte se svým řidičem na srazu tak, aby celé auto bylo v sobotu 4:30 u školy. Zároveň vám asi řekne další podrobnosti ve stylu, kolik zavazadel si můžete vzít atd. Pokud bude něco přebývat, co se nevleze do kufrů aut, tak beru box na střechu, kam nějaké lehčí věci (karimatky, spacáky atd.) dám.

Stany budeme mít tyto: Zdena (pro 4 lidi), Leňa (3), od Copkovic (3), Jiťa (2), já (4). Pro jistotu můžeme mít v zásobě ješte stany pro 2 od Šuka s Janou, od Honzy nebo ode mě.

Kategorie:

Koupil jsem stan pro 4-5

Koupil jsem stan pro 4-5 lidi, takze to je v suchu.

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 07/08/2008 – 13:17

Proč tak malý stan?:-)

Ty vole, proč utrácíš peníze za tak malý stan, proč jsi nejel rovnou na PV letiště (máš to z domu kousek) a nekoupil tam takovy ten velky vojenský zelený stan pro jednu rotu - asi 30 lidí. Určitě by ti ho prodali i s vlekem, do které by sme mohli naložit i další veci a nemuseli jsme nic dalšího už v životě řešit našich korfbalových akcí řešit:-):-)

...ne Mino-samozrejme super:-)

Dava (bez ověření) – Čt, 07/08/2008 – 17:02

Hezky rozepsané, to je

Hezky rozepsané, to je fajn, že je jasné co a jak, uděluji ti pochvalu za vzornou organizaci. Jenom bych si dovolil mít vlastní názor na to ubytování - třeba od Copkovic píšeš že je stan pro 3 lidi. Pokud si pamatuju, tak je to stan pro kde se v pohodě a v klidu vyspí 2 lidi, anebo se tam vyspí 3 lidi, ale spíš malí/štíhlí/prostorově nenároční a určitě bez věcí. Já bych nepropadal nějaké snaze za každou cenu nás vecpat do co nejmíň stanů - budeme tam čistých 7 dnů, a po trénincích si budeme chtít odpočinout ... věřím, že se na nás Holanďani snad nebudou zlobit, když nebudeme bydlet vyloženě v jednom cirkusovém stanu. Jasněže je slušnost zabrat co nejmíň místa a chovat se jako na návštěvě, což snad všichni budeme, ale apeluji : nepřehánejme to, ať pak nevzpomínáme na Holandsko jako zemi utrpení. Koneckonců, já už taky nejsem nejmladší, víme, že; a jestli tam zakalím na kruté zacházení, tak vězte, že vyřídit převoz nebožtíka není úplně nejjednodušší :-D

Zdeněk Uherka – Pá, 08/08/2008 – 09:58

No vidis, ja si to pamatoval

No vidis, ja si to pamatoval jinak ... pro 4 na tesno, pro 3 v pohode. Stanu bude dost ... ja beru dva ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 08/08/2008 – 12:10

Jj, úplně v pohodě

Jj, úplně v pohodě můžeš mít pravdu, že to bylo takhle, na 100% to nevím ... tyhle běžné občanské záležitosti mi dost často unikají. Ostatně stejně jako všechny ostatní záležitosti :-))

Zdeněk Uherka – Pá, 08/08/2008 – 12:20
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i