Smržická šlapka

Zdeněk Uherka – Po, 01/09/2008 – 11:12

Díky Copíkům se ke nám dostala informace o dalším ročníku tradiční akce s názvem Smržická šlapka, pořádané klubem českých turistů Smržice a naplánované na sobotu 6.září 2008. Pokud by se snad našel jedinec, jež by snad tuto akci neznal a navíc se nedejbože (religiozněji zaměření jedinci laskavě prominou) nechal zmýlit názvem, raději rovnou bez vytáček napíšu, že se jedná o akci sportovní, a to konkrétně přímo {kapela hraje tuš} ..... cyklistickou!! Podle mě je to ideální příležitost, jak si zpestřit jídelníček svých sportovních aktivit, takže není důvod tam chybět ! Podrobnosti viz homepage akce ; zde jen krátce zmíním, že

  • trasy jsou vytyčeny jak pro silniční, tak pro horská kola
  • jejich rozpětí je od zcela relaxačních až po náročné
  • start je ve Smržicích, což je tak blízko Prostějova, že blíž už by to být snad ani nemohlo ;-)
  • dostanete diplom s razítkem, po kterém budou neúčastníci navždy pokukovat s jedovatou zelenou závistí
  • uděláte něco pro sebe !
  • + milion dalších důvodů, proč tam být s ostatními

Já tam určitě chybět nebudu, leda bych si zlomil obě nohy, což teda fakt nemám v plánu ;-) Takže vyberte si každý svoji trasu, oprašte své či jiné kolo, kapsy nacpěte energetickými řízky nebo smaženými gely od maminky (nebo to bylo obráceně?), a těším se, že se v sobotu v hojném počtu uvidíme ! Do komentářů prosím zatím pište své kasání o tom, kolik a popř. za kolik to letos ujedete - nehoráznému přehánění se meze nekladou ! ;-)

Kategorie:

Já určitě chybět budu

Já určitě chybět budu :-(, páč mám jinou atrakci (můj bývalý kolega a kamarád se rozhodl, že se zrovna v tomto termínu ožení - a ještě k tomu si vybral úplně jinou nevěstu než mě :-(, tak to jdu omrknout, kdyby si to chtěl ještě na poslední chvíli rozmyslet, abych byla na místě k dispozici ;-)).
Samozřejmě mě mrzí, že vás všechny cyklisty (ahoj Zdendo ;-)) neuvidím v akci :-(
Přeji jen velmi mírný protivítr a minimální přeháňky! ;-)
Jana M

XiaoXin (bez ověření) – Po, 01/09/2008 – 12:05

To je ale krááááásnáá pozvánka :) .....

...... nesedět u pořadatelského stolku, neodolala bych a vyrazila na trasu, i když je možné, že nic není nemožné ......

Lenka C. (bez ověření) – Po, 01/09/2008 – 12:23

Kde jsou ty časy

kdy měla šlapka i trasu na Praděd a zpátky. Není nic lepšího, než za den ujet krásných 200km, málem u toho umřít a s bolavým zadkem si do cíle přifrčet pro zaslouženou odměnu - dvě zubní pasty a kartáček polské výroby :-) Ale musím říct, že poslední roky je zvlášť vypečená nejdelší MTB trasa. Po tom, co jsem si ji střihnul už nikdy neuvěřím tomu, že Haná je rovina :-)

Moc rád bych se se svým černým ořem přidal, ale zrovna budu sjíždět řeky v Rakousku, takže všem přeju, ať si dobře zašlapou a uvidíme se na jaře na Smržickém vandru.

S cyklistickým pozdravem "Ski vole!" se loučí Masťa ;-)

Masťa (bez ověření) – Po, 01/09/2008 – 12:55

Tebou zmiňovaná trasa

Tebou zmiňovaná trasa (MTB) je mou noční můrou. Pokaždé, když se přemisťuju od Kosíře na Ludéřov projíždějíce v blízkosti potoka, ulehám do místního bahna (byť by ho tam bylo jen trošku ;-) a pravdou je, že jednou jsem natrefila i na něco horšího... :-( ) - mám vážné podezření na vypěstovaný podmíněný reflex ;-)
Jana M
P.S.:
Pozor! Trasa na Praděd je samozřejmě v nabídce (takže žádná historie či hysterie :-)).
P.P.S.:
Masťo, máš už ty slibované web-ovky i s fotkama z Peru (nebo to necháváš až na dlouhé zimní večery :-))? Pokud ano, prosím o odkaz. Ď.
JM

XiaoXin (bez ověření) – Po, 01/09/2008 – 14:07

Masťo, ta trasa tam je !

Masťo, ta trasa tam je !
Trasy CT pro silniční kola :
...
175 km
Smržice-Senice na Hané-Litovel-Uničov-Dlouhá Loučka-Rýmařov-Malá Morávka-Hvězda-Ovčárna-Praděd(vrchol)-Ovčárna-Hvězda-Malá Morávka-Rýmařov-Horní Město-Tvrdkov-Šumvald-Uničov-Litovel-Senice na Hané-Smržice

Zdeněk Uherka – Po, 01/09/2008 – 15:47

To ovšem mění celou

To ovšem mění celou situaci :-) Ale vím, že nějaký rok v nabídce nebyla. Tak už se šlapky opět umoudřily :-) Jinak na peruánských stránkách se pracuje, takže se můžete těšit, že ještě v září by se měl objevit odkaz.

Masťa (bez ověření) – Út, 02/09/2008 – 15:07

:-)

:-)

XiaoXin (bez ověření) – Út, 02/09/2008 – 19:07

Děkujeme za účast ...

... zástupcům našeho korfbalového klubu. Miňa, Janča, Šuk a Brácha svou účastí přispěli k rekordnímu počtu startujících (více než 600 kusů rasy homo bicyklus) Byla to jedna z nejvydařenějších Šlapek a my, co jsme se v sobotu jen potloukali po nádvoří smržické hasičárny, jsme se za ni hned v neděli odměnili cca 75 km projížďkou po terénních vlnách drahanských a přilehlých lesů :)

Lenka C. (bez ověření) – Po, 08/09/2008 – 15:12

ad Šlapka

Co udělat si dodatečnou neoficiální soukromou (mini)šlapku? Když jsme se někteří nemohli zúčastnit oficiální :-( ... a pro některé opakovačku ...
Jana M

P.S.: Jestli se někdo s MTB chce přidat, upozorňuji, že do Ludéřova jedu určitě po silnici! Pokud se chtějí přidat trekaři, budu dřít maximálně (a to s vypětím všech sil i morálních) tu "60" - na Praděd snad jedině autobusem! Se silničkáři určitě nepojedu- na to nemám stroj...
JM

XiaoXin (bez ověření) – Po, 08/09/2008 – 20:13
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i