Pěkné výsledky mladších žáků

David Konečný – Ne, 11/01/2009 – 10:52

V sobotu 10.1.2009 odehráli naši mladší žáci 3. ligové kolo svojí B skupiny. Pořádajícím oddílem byla tentokrát Moravská Třebová, dalšími soupeři byly děti z Náchoda a Brna. Už v úvodu musím děti pochválit. Je totiž fakt, že to zatím bylo naše nejúspěšnější kolo z hlediska vstřelených i obdržených košů. Ale i počet hráčů zapojených do hry byl rekordní, a to 23 dětí - 15 děvčat a 8 kluků! Fotky!


Po kliknutí na fotku se otevře celá galerie.

Kdo tedy všechno reprezentoval náš klub v Moravské Třebové - děvčata: Crhounková Míša, Černá Nikol, Čonková Monča, Francová Gabča, Havlová Renča, Koláříková Eliška, Křížková Pavlínka, Rajsiglová Verča, Servusová Štěpánka, Soldánová Lucka, Šnajdrová Deniska, Štefáková Lucka, Talandová Magdalenka, Thonová Terezka a Volencová Eliška - kluci: Galíček Peťa, Hrobár Láďa, Krajíček Láďa, Marek Michal, Rieger David, Šnajdr Peťa, Štefák Dan a Volenec Tomáš.

Výsledky zápasů:
Prostějov - Moravská Třebová 1:13 (1:3)
Prostějov - Náchod 2:17 (2:9)
Prostějov - Brno 7:0 (6:0)

Střelci našich košů:
Galíček 3, Marek 2, Krajíček 2, Havlová 1, Soldánová 1, Volencová 1.

Bylo to zatím nejlepší kolo, které naši nejmladší odehráli. Soupeřům jsme totiž nastříleli doposud nejvíc košů, a to 10. Z druhé strany klesl i počet obdržených košů - už se neopakovaly třicetikošové výprasky od Náchoda. Na dětech je vidět, jak se zlepšily v přihrávkách, už tak často neztrácí míč a i jejich střelba jde nahoru.

Na druhou stranu, stále máme ve skupině silnější soupeře, na které zatím nemáme. A proto je potřeba spoustu věcí zlepšovat a navíc se naučit i novým dovednostem. Děti si už během zápasů všimly, že kdyby lépe využívaly své střelecké šance, tak mohly nastřílet dvakrát více košů. Takže je nutné stále pracovat na technice a přesnosti střelby, a to hlavně po přihrávce od spoluhráče. Je nutné také zlepšit pohyb v útočné zóně tak, aby si děti aktivně nabíhaly pro přihrávky a navzájem se nekřížily.

A co nového se musíme naučit? Penalty, dvojtakty a stavba asistenta. Na všechny tyto 3 věci zaměřím tréninky ve druhé polovině sezóny. Pokud děti zapojí do svého útočného arzenálu dvojtakt, tak věřím, že můžeme s Náchodem i Třebovou vyhrávat. Takže děcka, hodně píle a trpělivosti a výsledky se dostaví! :-)


Po kliknutí na fotku se otevře celá galerie.

Fotky a gratulace!

Děcka, velká gratulace vám všem i vedení k takovému zlepšení. Jen tak dál!

Jo a přibyly fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 12/01/2009 – 00:22
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i