Srdcař Miňa

Jana Uherková – Čt, 19/02/2009 – 11:15

aktualizováno 24.2.

Jak většina asi ví, Miňa ve středu 18.2. podstoupil v Brně brzy ráno náročnou operaci srdce.
Právě před chvílí poslal sms, jelikož mu lékaři povolili telefon. Už je na normálním pokoji. Občas má horečku, prý tak na zákrok reagují mladí lidi. Překvapivě se těší domů - my na Tebe taky -, psal něco o lázních a diskotéce (v tomhle pořadí). Taky už se nemůže dočkat, až nám dá na tréninku pěkná cvičení, která si jistě zatím vymyslel.

Můžeme psát krátké textové zprávy, po intubacích ještě nemá hlas úplně v pořádku.
Takže můžeme pustit jeden palec a držet zbývající, dokud nám Miňu nevrátí na rodnó Hanó.

Kategorie:

Díky, Jani, za informace.

Díky, Jani, za informace. Pěsti Miňovi samozřejmě držím (jako všichni ostatní a permanentně)!!!
Jana m.

XiaoXin (bez ověření) – Čt, 19/02/2009 – 12:28

BOJUJ a DRŽ SE

Chlape, bojuj a drž se...a ať už vše běží podle plánu a jsi mezi náma....

šnevi (bez ověření) – Čt, 19/02/2009 – 15:45

Vubec jsem to nevedela a

Vubec jsem to nevedela a Minovi samozrejme drzim place!!

Petra Mesicova (bez ověření) – Čt, 19/02/2009 – 21:07

Co můžeme dělat

Na Miňův návrat si sice ještě malou chvilku počkáme - aspoň si mezi chlípnýma sestřičkama odpočine od těch našich rozpláclých zlomyslných obličejů :-), ale pevně věřím tomu, že bude tak v pořádku, jak jen to bude možné. Chci tím říct, že samozřejmě též držím palce.
P.S.: Možná přijdu do pekla (ne, nepřijdu, nevěřím na peklo :-P), ale nedá mi, abych tohohle článku tak trochu nezneužil ;-) - co můžeme my teď dělat, je plnit naše povinnosti vůči týmu a klubu, jakékoliv už jsou - ať najde po návratu klub ve stavu, v jakém by ho najít měl. Berme to třeba jako výzvu ... ;-) .. a nebijte mě za to, stejně lepší nebudu :-P

Zdeněk Uherka – Čt, 19/02/2009 – 21:38

Sestřičky chlípný

Sestřičky chlípný nejsoooou!!!!

Marcóšek (bez ověření) – Pá, 20/02/2009 – 17:05

A jsou a jsou a jsou...

Minimálně jednu znám. Jmenuje se Marca :-)

Masťa (bez ověření) – Po, 23/02/2009 – 23:00

Abych o tobě něco

Abych o tobě něco nepověděla, ty...Masťo..třeba nějaky detaily ze soboty :-)

Marcóšek (bez ověření) – Čt, 26/02/2009 – 09:42

Tož i z Brna do Brna držíme palce

Sakra práce, to jsem ani netušil, že je to takováhle záležitost. Takže i my v Brně držíme palce a pokud s Miňou budete někdo mluvit, tak že ho i z Brna do Brna zdraví Brno :-)

P.S. Pokud někdo víte, ve které nemocnici leží a jestli přijímá návštěvy, dejte mi vědět. Donesu mu kytky, pár pomerančů a nějaký ty úkoly od marketingové komise ČKS, beztak se tam určitě bude nudit a plácat sestřičky po zadku.

Takže Miňo - drž se chlape!

OFF (bez ověření) – Čt, 19/02/2009 – 22:07

Díky Ti ! zatím se nic moc

Díky Ti ! zatím se nic moc dalšího neví, aspoň pokud já vím :-) ... myslím, že to ještě na návštěvu nebude, ale jak bude moct přijímat návštěvy, dáme ti vědět. Zatím sepiš ty úkoly, však víš, že jak těch úkolů není aspoň na dvě stránky, tak to pro Miňu ani nestojí za řeč :-)

Zdeněk Uherka – Čt, 19/02/2009 – 22:34

drzim palce

nejak se to ke mne do nemecka nedostalo, ale taky samozrejme drzim vsechny palce!!!!!!!
wir halten die daumen!!!!!!!!

martin j. (bez ověření) – Pá, 20/02/2009 – 12:13

Good luck!

Vrať se nám co nejdříve, chlape!!!....a hodně štěstí při rekonvalescenci...

Gába (bez ověření) – Pá, 20/02/2009 – 17:20

Miňo, i když jsem černá

Miňo,
i když jsem černá ovce celého týmu, tak i já na tebe myslím! A ten odskok se pro tebe naučím :D!!
Come back home!

Vychaa (bez ověření) – Po, 23/02/2009 – 00:08
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i