Chceš si v Enschede koupit nové korfbalové Asicsy do haly?

Jan Mynařík – St, 29/07/2009 – 14:38

Stejně jako minulý rok můžeme v Enschede zajít nakupovat do sportovního obchodu t'Hoen Sport, sponzora DOS-WK. Tento obchod, pamatující si naši náročnou návštěvu před rokem, nám nabízí ke koupi halové Asicsy. Když by nás bylo víc, kteří by si je chtěli koupit, tak pro nás objednají halovou kolekci dřív, ale musíme dát vědět co nejdříve, kolik z nás by jich chtělo. Takže kolik? Pište do komentářů co nejdříve. Já do toho jdu!

Kategorie:

Jak myslíš ty?:-)

Myslíš, že má pro mě cenu kupovat nové halové Asicsy? Mám totiž ještě z loňska jedny zánovní ve skříni. No nechci se unáhlit, ale ani to podcenit, a tak se raději ptám, zda to má pro mě smysl...:-)

David Konečný – St, 29/07/2009 – 16:38

no ...

řekněme si to upřímně ... no nemá:-)

Jana Uherková – St, 29/07/2009 – 22:02

já se hlásím

na 100%

Jana Uherková – St, 29/07/2009 – 22:03

já bych prosil též, v

já bych prosil též, v barvě černé, je-li možno

mauh (bez ověření) – Pá, 31/07/2009 – 12:37

černé prosím!

jelikož už jsem je měl objednané dříve, ale nějak to nevyšlo, tak by to mohlo vyjít teď

Honza (bez ověření) – Pá, 31/07/2009 – 21:07

ok

asi do toho taky pujdu, kdyz to bude na noze sedet....

Z11 (bez ověření) – Ne, 02/08/2009 – 08:27

Tak Zdena si to rozmyslel

Tak Zdena si to rozmyslel .... asi neví, co chce ;-)

Miňa

Jan Mynařík – St, 05/08/2009 – 23:56

...

a ještě sem můžeš napsat že sem dnes snidal čokoládové musli a mlíčko...a vím co chci, nejlépe ať mě nikdo do ničeho netlači:-)))závodní auto nemůžeš hnát do červenýho...:-)

Z11 (bez ověření) – Čt, 06/08/2009 – 07:20

Tak ono sehnat boty do haly

Tak ono sehnat boty do haly ve venkovní sezoně není uplná pohodička, takže se Marcel nabídl, že pokud bychom chtěli, že s tím pomůže. Proto jsem se vás taky ptal, jestli boty chcete nebo ne. Taky jsem mohl mít o starost míň ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 06/08/2009 – 11:28

Takže od zájemců

Takže od zájemců potřebuju znát kromě barvy (všichni předpokládám černé) i velikost boty. Pokud máte přímo vyzkoušené číslo, tak přesně. Pokud ne, tak přibližné ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 04/08/2009 – 15:58

potřebuji asi o číslo menší

než má Anet ... takže Anet, jaké prosím potřebuji číslo? díky

Jana Uherková – Út, 04/08/2009 – 17:14

Jani, spíš si to zjisti

Jani, spíš si to zjisti sama a dej mi vědět ... zajímá mě tzv. euro číslování, tj. v mém případě např. 44,5 :-)

Miňa

Jan Mynařík – St, 05/08/2009 – 11:32

obuv Asics na korfbal

Dobrý den,

Spravuji internetový obchod asics-shop.cz a chtěla bych Vám nabídnout dovoz Asicsové obuvi Gel-crossover 2 ( http://www.asics.nl/korfbal/products/gel-crossover-men#variation=RJ70N_0... ). Už nyní mám objednávku na několikatery páry a čím vícery budeme objednávat, tím cena půjde níž. Měl byste prosím někdo zájem?
Pokud ano, napište mi na mail: m.martinova@asics-shop.cz

S Pozdravem

Michaela Martinová

Michaela Martinová (bez ověření) – Pá, 11/09/2009 – 09:30
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i