Mladší žáci 2.kolo: Áčko dvě jasná vítezství, Béčko skvělá remíza s Třebovou!

David Konečný – So, 21/11/2009 – 14:07

V sobotu 21.11.2009 byl náš klub pořadatelem 2.kola ligy mladších žáků. Hrálo se dopoledne v hale ZŠ Jana Železného. Mimo naše dva týmy se miniturnaje zúčastnila ještě Moravská Třebová, a tak se hrály tři utkání. Na zápasy nedorazili mladší žáci z Kolína kvůli chřipce - jejich zápasy byly odloženy. Náš A-tým potvrdil své ambice a naprosto s jistotou vyhrál oba své zápasy, B-tým skvěle bodoval s Moravskou Třebovou. Fotky!


Kliknutím na fotku zobrazíte celou galerii!

A-tým
Z tohoto našeho výběru se miniturnaje nemohl pro nemoc zúčastnit David Rieger, a tak jej v zápase proti Moravské Třebové dobře zaskočil Láďa Krajíček. Mimo Láďu hráli za áčko ještě Petr Galíček, Petr Šnajdr, Michal Marek, Pavla Křížková, Renata Havlová, Lucka Štefáková a Eliška Volencová. V obou zápasech si děti počínaly suveréně (výsledky a střelci jsou na konci článku). Hned od začátku dávaly jasně najevo, kdo je na hřišti pánem. Výsledkem byly ještě jasnější vítězství než v minulém kole, což přičítám narůstajícímu sebevědomí hráčů.


Kliknutím na fotku zobrazíte celou galerii!

B-tým
V tomto týmu už chybělo více hráčů pro nemoc, a to Tereza Šnoblová, Nikola Černá, Barbora Karafiátová, Monika Čonková a Tomáš Wolker. Naštěstí kluci byli k dispozici stále 4, a to Vladimír Krajíček, Filip Nepomucký, Ladislav Hrobár, Dan Štefák, zato holky zbyly tři - Denisa Šnajdrová, Gábina Francová, Eliška Koláříková. A tak v zápase proti Moravské Třebové musela vypomoct Eliška Volencová z A-týmu. Velkou pochvalu zasluhuje tento tým za remízu s Moravskou Třebovou, která je zatím na druhém místě naší skupiny a v minulém kole porazila náš B-tým 8:4.

Děti musím za předvedené výkony pochválit, je vidět, že jsme na správné cestě. Obrana obou týmů je pro úroveň této kategorie výborná. V útoku se sice opět ukázaly nedostatky, které jsem registroval v 1.kole, ale mám dojem, že se je daří odstraňovat a věřím, že do jara bude zlepšení patrné i pro oko nezasvěceného diváka. Budu se opakovat - jedná se zaprvé o nahrávky levou rukou, dále lepší proměňování dvojtaktů a vůbec vyložených šancí a za třetí jde o zkvalitnění pohybu hráčů v útoku.


Kliknutím na fotku zobrazíte celou galerii!

Na závěr chci poděkovat všem, kteří mi pomohli s organizací - Janča Koldová, Gába Kadlecová, Honza Tichý, Tom Marek, Honza Mynařík, Zdenda Snášel. Velký dík patří ale hlavně také všem, kteří se přišli na děti podívat a zafandit si.

SK RG Prostějov "A" - Moravská Třebová 17:2 (8:1)
Naši střelci: Havlová - 6, Galíček - 4, Šnajdr - 3, Křížková - 2, Štefáková - 1, Volencová - 1

SK RG Prostějov "B" - Moravská Třebová 8:8 (6:3)
Naši střelci: Volencová - 2, Hrobár - 2, Štefák - 2, Šnajdrová - 1, Nepomucký - 1

SK RG Prostějov "A" - SK RG Prostějov "B" 19:3 (7:1)
Střelci A-týmu: Havlová - 7, Štefáková - 3, Marek - 3, Volencová - 2, Galíček - 2, Šnajdr - 2
Střeci B-týmu: Francová - 1, Koláříková - 1, Hrobár - 1

Průběžná tabulka po 2.kole (chybí zápasy 2.kola s Kolínem):
1. Prostějov "A" - 88:11 - 18
2. Moravská Třebová - 38:46 - 10
3. Prostějov "B" - 32:53 - 7
4. Kolín - 16:27 - 3
5. Brno - 7:44 - 0


Kliknutím na fotku zobrazíte celou galerii!

Tak to je lepší než

Tak to je lepší než skvělé :)
doufám, že příště uvidím vaše výkony na vlastní bulvy.
A rád bych dodal, že jsem na vás myslel cestou vlakem, kdy jsem usilovně spal za vás abyste nebyli unavení :)

mauh (bez ověření) – So, 21/11/2009 – 22:31

Naprosto skvělá zpráva! :)

Krásné výsledky,
blahopřeji, k získaným bodíkům :).
Skoro to vypadá, že jste moje držení palců na dálku moc nepotřebovali ;).

Zdraví Jana m.

XiaoXin (bez ověření) – Ne, 22/11/2009 – 17:38

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

Fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Ne, 22/11/2009 – 22:28

dotaz

bude mezi extraligovými zápasy s kolínem ten exhibiční zápas žáků?

Z23 (bez ověření) – Út, 24/11/2009 – 13:09

To neklapne...

...neb 5.12. hrají starší žáci v Brně svoje kolo a tak předpokládám, že minimálně 6 dětí ve věku mladších žáků bude v Brně hrát za starší žáky.

David Konečný – Út, 24/11/2009 – 14:32
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i