Mladší žáci zakončili základní část na domácí půdě

David Konečný – Ne, 21/02/2010 – 15:23

V neděli 21.2.2010 jsme pořádali závěrečné 6.kolo ligy mladších žáků skupiny B. Turnaj se odehrál na ZŠ Jana Železného a jeho účastníky byli Brno, Kolín a naše dva týmy (Moravská Třebová měla volné kolo). A-tým opět neztratil ani bod, B-tým porazil Brno, ale dvakrát těsně prohrál s Kolínem (jeden zápas byl dohrávkou z 2.kola), takže překvapení se nekonalo. A-tým tedy postupuje po suverénním vítězství do dalších bojů o titul z prvního místa, B-tým bude hrát zápasy o 7.-10. místo. Fotky!

Z důvodů rodinných, nebo z důvodů nemocí jsme se dnes na srazu sešli jen v malém počtu. Za Prostějov dnes hráli: Petr Galíček, Petr Šnajdr, Filip Nepomucký, Láďa Krajíček, Tomáš Wolker, Kuba Ftačník, Pavla Křížková, Eliška Volencová, Gabča Francová, Denisa Šnajdrová, Kristýnka Vlachová. Je to jen 11 dětí, takže většina v nich odehrála naprosto všechny zápasy jak za A-tým, tak i za B-tým.


Po kliknutí se dostanete na celou galerii!

Výsledky 6.kola:
Prostějov "B" - Brno 12:0 (4:0)
Prostějov "A" - Kolín 7:2 (4:2)
Prostějov "B" - Kolín 2:3 (1:1)
Prostějov "A" - Brno 12:0 (7:0)
Kolín - Brno 11:2 (5:1)
Prostějov "A" - Prostějov "B" - bude dohráno na tréninku mladších žáků

Dohrávka 2.kola:
Prostějov "B" - Kolín 4:5 (1:3)

Naši střelci:
Křížková - 9, Krajíček - 9, Šnajdr - 5, Ftačník - 5, Galíček - 3, Francová - 2, Šnajdrová, Vlachová, Volencová, Nepomucký po 1

Tabulka mladších žáků skupiny B (chybí zápas PV "A" - PV "B"):
1. Prostějov "A" - 15 - 15 0 0 - 224:20 - 45 b.
2. Kolín - 16 - 9 1 6 - 94:90 - 28 b.
3. M. Třebová - 16 - 7 2 7 - 97:109 - 23 b.
4. Prostějov "B" - 15 - 5 1 9 - 79:110 - 16 b.
5. Brno - 16 - 1 0 15 - 28:193 - 3 b.

Závěrečné zhodnocení:
V dnešních zápasech už vlastně vůbec o nic nešlo. Áčko mělo první místo ve skupině jisté, Béčko se už mohlo jen čistě teoreticky dostat na postupové třetí místo ve skupině. Přesto jedenácti statečným moc děkuji za výkony. Bylo to pro ně moc únavné, neb někteří odehráli plnou dávku 5 zápasů během jednoho dne. Ale platí, že zápas je nejlepší trénink, takže děti mohly získat opět spoustu zkušeností. Na závěr děkuji všem, kteří přišli dětem zafandit a podpořit je. Zvláště pak patří díky Šnévovi za pomoc s koši a tvorbu zápisů a dvěma rozhodčím - Janče Koldové a Zdendovi Snášelovi.


Po kliknutí se dostanete na celou galerii!

Extra gratulace!:-)

Pro Kristýnku Vlachovou, která dnes zaznamenala svůj první koš mezi mladšími žáky, a to ještě patří do kategorie minižáků. Stala se tak 19. hráčem v kategorii mladších žáků, který dokázal letos za náš klub vstřelit alespoň jeden ligový koš.

David Konečný – Ne, 21/02/2010 – 15:41

Jen tak dál až do

Jen tak dál až do finále!!!

Miňa

Jan Mynařík – Ne, 21/02/2010 – 16:48

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

... tady!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 23/02/2010 – 00:46

Dohrávka vzájemného zápasu "A" proti "B" týmu

V pondělí 8.3.2010 si naše dva mlžové týmy dohrávaly svůj vzájemný zápas 6.kola v rámci tréninku. Výsledek: "A" - "B" 10:0 (6:0). Koše dali: Šnajdr 3, Křížková 2, Štefáková, Volencová, Galíček, Štefák, Ftačník po jednom. Poděkování patří Šukovi za vedení zápasu jako rozhodčí - DÍKY:-)

David Konečný – Po, 08/03/2010 – 18:59
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i