Tým mlžů opět neporažen

Aneta Lešanská – So, 07/12/2013 – 21:16

Mladší žáci se tuto sobotu rozjeli do blízkého Brna k utkání 5.kola ligy. Čekali nás soupeři z Nového Lískovce, Českých Budějovic a "A" tým Kutné Hory. I přes pomalý rozjezd a unavený konec dne jsme prokázali svoje kvality, zvítězili ve všech třech zápasech a udrželi si letošní neporazitelnost.

Prostějov - Kutná Hora "A" 8:5 (3:2)
V prvním zápase nás čekal nevyzpytatelný soupeř z Kutné, proto jsme se snažili v obraně zabránit asistenta a v útoku naopak těžit ze soupeřovi předobrany. Zápas se střelecky vydařil zejména Nikči Lorencové, která svou soupeřku drtila přesnými zásahy a z pohybu čtverky Barča-Vojta-Kuba-Majda se soupeři několikrát zatočila hlava. Nebýt občas vlažné obrany zejména dívčí části našeho týmu a z toho pramenících jednoduchých košů soupeře, rozdíl ve skóre by byl poměrně vyšší.
Sestava a koše:
Barča, Majda, Vojta 3, Kuba 1, Nikča 3, Kačka, Pepa, Tom 1

Prostějov - České Budějovice 11:2 (7:1)
Druhý zápas byl zcela v režii mlžů z Prostějova. Díky naší těsné obraně po celém hřišti měl soupeř problém s přihrávkami a naše obrana tak dávala více možností útoku pro zakončení. Jedinou negativní věcí byla malá produktivita zakončení. Pozitivní věci však v tomto zápase převažovaly a i střídající hráči se předvedli ve velmi dobrém světle. Nesmíme zapomenout zmínit první vstřelený koš minižačky Vendi Bartošové v lize mladších žáků.
Sestava a koše:
Barča 1, Eliška 1, Vojta 3, Kuba 1 (Fanda 1), Nikča 2 (Majda), Kačka (Venďa 1), Pepa, Tom 1 (Johny)

Prostějov - Brno Nový Lískovec 6:4 (2:1)
Poslední zápas nás čekal proti domácímu týmu. Mlži měli předtím dva zápasy pauzu a to se zřejmě podepsalo na dění celého zápasu. Nemohli jsme se dostat do potřebného tempa. Přesto se v naší hře projevila větší pestrost v útoku a zaslouženě jsme tak vyhráli i poslední zápas.
Sestava a koše:
Barča 2 (Eliška), Majda (Venďa), Vojta (Fanda), Kuba 1 (John), Nikča 1, Kačka 1, Pepa, Tom 1

Pár slov trénérů:
"Jakmile jsme dorazili do tělocvičny, čekalo nás nemilé překvapení v malém rozměru hřiště, které nesplňovalo soutěžním řádem předepsané parametry. I přes naše počáteční obavy se však naše děti s prostředím srovnaly velmi rychle, bránily po celém hřišti a předobranou získávaly spoustu míčů. V útoku je vidět spoustu nových natrénovaných věcí, které využíváme a tím přehráváme soupeře. Jako trenéři máme velkou radost, že si děti pod stromeček nadělily letošní neporazitelnost a už se těšíme na lednový turnaj v Prostějově, kde snad na úspěšný rok navážeme."

masakr :))))

masakr :))))

Martin Uherka – Ne, 08/12/2013 – 23:16
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i