Béčko bralo všechny body

Jan Mynařík – Po, 17/03/2008 – 23:54

Týden po prvním vítězství naší rezervy následovala další zkouška rostoucí formy v podobě turnaje první ligy v Budějovicích, kde jsme kromě domácího béčka potkali i rezervní tým Kolína. Po vítězství nad Bělou a potrápení nesoustředěného áčka na pátečním tréninku jsme získali nějaké to seběvědomí a doufali ve vyrovnaná utkání a možná i jedno vítězství. Nakonec to dopadlo na výbornou ;-) Fotky!

Na obvyklou cestu na jih Čech jsme se vydali už o čtvrt na osm ráno v počtu deseti hráčů, což vydalo přesně na dvě maximálně plná auta ... a to se vyplatí, protože jsme zároveň klubu ušetřili na cestovném :-) Na místo jsme dorazili včas, třikrát obkroužili Sokolovnu kvůli parkování a jali se připravovat na první utkání.

SK RG Prostějov B - VKC Kolín B 17:12 (8:7)

Do souboje jsem vstoupili naplno, hra byla vyrovnaná, ale na vstřelené koše se nám přece jenom dařilo o něco víc. Samozřejmě jsme se nevyvarovali všech chyb, zejména při bránění zkušenějších hráčů soupeře, přestože jsme přesně věděli co čekat. Do druhého poločasu jsme si dali taktické pokyny a šli po vítězství. Po přestávce pokračovala hra na obou stranách vyrovnaná hra, ale přece jenom jsme dali nějaké ty koše, na které soupeř nedokázal odpovědět. Postupně jsme přidávali další a další koše, navyšovali rozdíl skóre a nakonec s dostatečným náskokem zvítězili.
Sestava a koše: Weida 6, Jareš 3, Copek 2, Mynařík 2, Rozkošná 2, Melichárková 1, Šťastná 1, Copková (31. Vychodilová)

KCC Sokol České Budějovice B - SK RG Prostějov B 10:11 (7:4)

Posíleni získáním třech bodů z předchozího utkání jsme do zápasu vstoupili nekoncentrováni a hned jsme prohrávali, když soupeř na začátku prokázal mnohem vyšší úspěšnost střelby. Stejně tak domácí, v jejichž sestavě byli i extraligoví Kuba Bláha a Petr "Wilda" Pešák, byli mnohem nepříjemnější v obraně. A tak přišel na řadu time-out, který alespoň zmírnil raketový nástup Budějic a přinesl trochu pořádku a taktických rad do našeho útoku i obrany. Stejně tak jsme ale končili první půli s tříkošovým mankem. Vstup do druhého poločasu byl ale z říše snů, když jsme šňůrou 4 košů šli do vedení. Poté jsme si i vypracovali vedení o dva koše, které jsme víceméně drželi až do konce zápasu. Dvě minuty před koncem ale domácí snížili na nejmenší rozdíl a nastalo tak klasické drama posledních vteřin. To jsme ale zvládli a mohli tak slavit třetí ligové vítězství béčka.
Sestava a koše: Tichý 4, Weida 4, Mynařík 2, Melichárková 1, Copková (31. Vychodilová), Jareš, Rozkošná, Šťastná

Dlužno říct, že vítězství jsme si odpracovali jeden vedle druhého, dosáhli jsme jich jako tým. Je úžasné vidět, jak se zlepšují naši "noví" hráči a jak se celý tým sehrává. Ještě chvíli a áčko se bude třást ;-)

Vy jste naše hvězdy!

Nenalézám ta správná slova, kterýma bych popsala radost, jakou jste mi udělali, když jste "ty vaříny přivezli". Jsem na vás (nás) patřičně hrdá!!
Jana M

XiaoXin (bez ověření) – Út, 18/03/2008 – 08:05

Nalada byla absolutne

Nalada byla absolutne bombasticka, kdyz jsme vyhrali prvni zapas. Ale kdyz jsem otocili zapas s Budejkama, tak to se neda skoro ani popsat :-D

Myslim, ze nasledujici volny korfbalovy vikend se jevi jako idealni prilezitost ty vitezstvi oslavit :-)

Miňa

Jan Mynařík – St, 19/03/2008 – 12:47

Souhlasím

Dobrá atmosféra od samého ospalého deštivého rána, vítězstvím se to pak ještě vylepšilo. Nejvíc sil nám nakonec vzalo několik průtrží mračen na zpáteční cestě. Navíc vidina pondělního ranního vstávání = neuskutečněná oslava. Ale mohla by jít klidně do jackpotu a zdvojnásobit se po posledním kole v Táboře :o)

Lenka C. (bez ověření) – St, 19/03/2008 – 13:24

Ja bych to radsi oslavil ted

Ja bych to radsi oslavil ted :-D

Miňa

Jan Mynařík – St, 19/03/2008 – 13:53

;-)

Dobrá atmosféra je v B-čku přece vždy, jen ta vítězství na sebe nechala trošku čekat ;oD

A oslavit by se to asi fakt mělo............. zavčas, "abychom to nezakřikli" ;-D

XiaoXin (bez ověření) – St, 19/03/2008 – 21:27
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i