Sobotní Táboření

Zdeněk Uherka – Út, 15/04/2008 – 01:15

V sobotu 12.4. se druhý seniorský tým vydal sehrát poslední zápasy 1.ČKL této sezóny, a to do Tábora, kde se mělo v rámci posledního kola rozhodnout o vítězi 1.ČKL. Se smíšenými (částečně smíšenými od slova smích, částečně méně) pocity jsme vyrazili po sedmé ranní směr +- západ (vzdušnou čarou) do místa konání, kde jsem měli sraz s Masťou a Miňou mladším, kteří cestovali z Prahy. Fotky!

O cestě darmo mluvit, prostě jsem jeli, zastavovali, zase jeli, pak ještě chvíli jeli, pak ještě další chvíli jeli, pak projížděli místy s roztodivnými a libozvučnými názvy, a pak zhruba po další půlhodince jsme dorazili k hale. Po malém rozběhání, rozstřílení a jiných dalších činnostech nám Miňa určil čtyřky a šlo se na věc.

KC SPŠS Tábor - SK RG Prostějov 15:6 (7:1)
Sestava a koše: Weida 3, Tichý 2, Šťastná 1, Copek (31. Uherka Z.), Copková (31. Malanová), Mastný, Melichárková, Rozkošná

TKC Děčín - SK RG Prostějov 20:4 (8:2)
Sestava a koše: Mastný 2, Rozkošná 1, Tichý 1, Copek (23. Uherka Z.), Copková (31. Malanová), Melichárková, Šťastná, Weida

Dnes si dovolím spojit články ze zápasů do jednoho, protože ... protože mi to tak víc vyhovuje :-)... no a hlavně proto, že oba byly víceméně podobné. U obou zápasů jsme si byli vědomi, že hrajeme s týmem ze špičky tabulky, a bohužel na některých hráčích se to bylo chvílemi projevovalo menším nasazením. JInak jsme se ale celkově snažili odehrát dobré zápasy. Největší naší slabinou byly jako již tradičně slabé přihrávky a neschopnost skórovat, naopak se nám poměrně dařilo v obraně. Krom tradičních opor béčka jsme tentokrát měli s sebou Masťu, který přestože dlouho nehrál a netrénoval, vydatně bojoval a získával míče. Jelikož jsme jeli 5+5 hráčů/hráček, mohli jsem v poločase plánovaně střídat, v druhém zápase se bohužel před koncem zranil Pavel a byl vystřídán o něco dříve (Pavle, doufám, že je to v pohodě). Jinak výsledky hovoří samy za sebe, nicméně zahráli jsme lépe než v únorových duelech se stejnými týmy, a věřím, že to nebylo jen tím, že by si naši soupeři šetřili síly na utkání o první místo, které bylo na programu dne jako poslední. Na závěr si dovolím malou rekapitulaci. Béčko má za sebou první sezónu, a podle mého osobního názoru je zde vidět výrazný progres. Jistě, máme hodně co dohánět, ale udělejme si všichni srovnání našich prvních a posledních zápasů. Protože ale je to pouze můj osobní názor, a zajímalo by mě, co si myslí ostatní hráči (a věřím, že by to zajímalo i Tebe, který čteš tenhle článek), připravil jsem jednoduchou anketu, která po skončení současné ankety bude na úvodní straně. Prosím tedy - až to bude aktuální, hlasujte, a jelikož pro nás tato sezóna skončila, popřeju ještě hodně štěstí dorostencům a Áčku, které ještě čekají závěrečné boje.

Anketa i fotky budou! Miňa

Anketa i fotky budou!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 15/04/2008 – 01:15

Děkovačka

K závěru každé sezóny patří hodnocení. Souhlasím s Tebou bráško, co se týká našeho progresu. Taky jsme se, a myslím, že úspěšně, snažili nejen o to, aby naše hra trochu vypadala, ale abychom si ty zápasy "udělali hezký" a měli zkrátka radost, že můžeme být u toho. Nepovedlo se to vždycky, ale skoro vždycky a to je hlavní.
Především chci ale ocenit Miňu a poděkovat mu za obdivuhodně citlivé vedení našeho - co do herních zkušeností, výkonnosti i věku - tak nesourodého družstva.

Miňo díky a klobouk dolů!!!

Doufám, že tuhle naši partu čekají další hezké a úspěšné sezóny a že už se na ně celé Béčko těší tak jako já :o)

Lenka C. (bez ověření) – Út, 15/04/2008 – 06:47

Ja to hodnotim jako uplne

Ja to hodnotim jako uplne super. Nejenom, ze jsme poprve meli druhy seniorsky tym, ale ten se take sehraval, vzajemne motivoval a zlepsoval. Vsichni jste odvedli velky kus prace! Diky!!!

A kdyz budu zdravej, tak budu hrat i dal ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 15/04/2008 – 22:26

Já jsem za sebe taky rád,

Já jsem za sebe taky rád, a jak už přede mnou napsala Lenka, díky hlavně Tobě, protože jinak by nebyly tréninky, nebyl by tým, nebylo by nic :-)

Zdeněk Uherka – St, 16/04/2008 – 07:53

Připojuji se k výše

Připojuji se k výše uvedené děkovačce. Dííííííík!
Miňa je prostě 1!
A chci přidat ještě poděkování bezmezně trpělivým spoluhrajícím a spolutrénujícím. Já sama bych se sebou kolikrát nevydržela (a já to musím vědět, protože trávím se sebou už nějaký ten rok….;-))
JM

XiaoXin (bez ověření) – St, 16/04/2008 – 09:33

Se zacinam cervenat ....

Se zacinam cervenat .... vazne, je to vase prace, ja jenom zaridil par veci kolem.

A taky se cervenam, ze jsem jeste nedal na web ty fotky. No asi to spis sverim Braskovi, kterej se nabidl. Ja holt delam fulltime na finale.

Miňa

Jan Mynařík – St, 16/04/2008 – 10:29

trocha statistiky...

Já bych jen dodal, že se do zápasů zapojilo celkem 21 hráček a hráčů (v poměru 11-10), přičemž 4 jsou úplně noví nadšenci a 5 navrátilci bývalí hráči, což je vynikající. Početně to vypadá na dva týmy, ale do toho bych se raději ještě chvilku nepouštěl :)) nicméně díky moc za vaši hru a nasazení a těšíme se na další rok!!

Martin Uherka – Čt, 17/04/2008 – 15:05

Na cecko to porad jeste

Na cecko to porad jeste neni, ale lidi se zucastnilo vazne dost :-)

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 17/04/2008 – 20:13

Fotky i anketa!

Fotky! a anketa uz jsou, diky Brasko!

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 17/04/2008 – 20:33

Rádo se stalo.

Rádo se stalo.

Zdeněk Uherka – Čt, 17/04/2008 – 21:56
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i