Informace k Českému poháru žáků - žákovskému Maxikorfbalu

Jan Mynařík – Po, 26/05/2008 – 22:59

Už za dva týdny se koná tradiční venkovní turnaj pro žákovská družstva. V tomto článku určeném pro naše nejmladší lze nalézt potřebné informace. Děcka, to si nemůžete nechat ujít! Venkovní turnaje jsou v celé sezoně vždy tou největší zábavou. Hlaste se svým trenérům!

Maxikorfbal aneb Český pohár žáků – Chřenovice
(venkovní turnaj na trávě)

Kdy a kde:
13.6.-15.6.2008 Chřenovice (blízko Ledče nad Sázavou)

Datum, čas a místo srazu:
13.6.2008 pátek v 11:00 před hlavním vlakovým nádražím v Prostějově

Cesta do Chřenovic:
vlakem z hlavního nádraží v Prostějově, odjezd 11:25, přesedání v Brně a Světlé nad Sázavou, příjezd do Chřenovic v 18:02

Průběh akce:

  • po příjezdu večeře, postavení stanů, přenocování
  • sobota 14.6.2008 zápasy turnaje v základních skupinách, celý den zajištěné jídlo (snídaně, oběd, večeře)
  • neděle 15.6.2008 zápasy o umístění a návrat domů (ráno snídaně a v poledne oběd)

Cesta zpět do Prostějova:
vlakem z Chřenovic, odjezd 14:54, přesedání ve Světlé nad Sázavou a Brně, příjezd na hlavní vlakové nádraží v Prostějově 20:33

Co s sebou:

  • sportovní obuv na travnaté hřiště (ideální jsou kopačky), pití a jídlo pro vlastní potřeby (jinak zajištěná plná penze s pitným režimem ve zděné budově kempu), šortky na hru, kdo má, tak i vlastní žluté tričko, plavky, hygienické potřeby
  • skupina dětí ať si domluví stan pro přenocování, dále každý spacák, karimatku – bude se nocovat v kempu ve stanech
  • ideální je vše sbalit do batohu na záda, aby neměly děti příliš těžké zavazadlo v rukách
  • 320,-Kč pro zaplacení poloviny stravného (cena plné penze na jeden den je 320,-Kč, tzn. 2 dny = 640,-Kč), druhou polovinu stravného zaplatí náš oddíl, cestovné a startovné také hradí oddíl. Peníze se budou vybírat hned na nádraží před odjezdem v Prostějově.

Případné dotazy směřujte na trenéry žáků Davida Konečného a Gabrielu Kadlecovou.

vzpomínka... ;)

Jen bych chtěla připomenout důležitou věc týkající se Maxáče! ;) Na nádru ve Světlé měli kdysi vynikající jahodovou dřeň, když sme tam čekali na vlak vykoupili sme úplně všechny!! ;) Já myslím, že už jen kvůli té zmrzce to stojí za to!! ;)))
Ale jinak ma Míňa pravdu, že to vždycky byla hrozná sranda a navíc nevím proč, ale my sme tam vždycky hráli líp než celou sezónu! ;)

Sekva (bez ověření) – Út, 27/05/2008 – 08:19

Kurz rozhodčích bude?

Ja bych měl dotaz jestli se bude konat na letošním maxikorfbale kurz rozhodčích. My bychom tam s Fanou chteli jet na ten kurz. Mohl by nám někdo poskytnout nějaké informace? Předem diky.

honza (bez ověření) – Út, 27/05/2008 – 20:47

Podle dosavadnich informaci

Podle dosavadnich informaci by mel byt. Zjistime a dame vedet!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 27/05/2008 – 23:11

Kurz se kona, ostatni

Kurz se kona, ostatni informace jsou stejne jako u zakovskeho maxace.

Miňa

Jan Mynařík – Út, 03/06/2008 – 21:28

Holidej

Mužu si tam zajet jen tak? Jako třeba pomocný personál? :D

Emmí (bez ověření) – Út, 03/06/2008 – 19:27

Muzes si tam udelat treba

Muzes si tam udelat treba kurz rozhodcich.

Miňa

Jan Mynařík – Út, 03/06/2008 – 21:22

No..

to sem právě chtěla vypustit :)) Ale jestli to jinak nejde... :)

Emmí (bez ověření) – Út, 03/06/2008 – 21:26

Tak zalezi, jak se domluvis

Tak zalezi, jak se domluvis s vedenim vypravy ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 03/06/2008 – 21:28

Ahoj, doporučuju domluvit

Ahoj,
doporučuju domluvit se s Gabčou, která by měla být vedoucí zájezdu - ať na ty raubíře není sama.

Co se týká finanční stránky, ze strany klubu bude bohužel minimální až žádná podpora - a to pro doprovod a rozhodčí (tzn. včetně mě). Nicméně se to může zmenit a třeba najdu zdroje, které bude možné použít a tím snížit naši finanční (spolu)účast. Ještě se Ti ozvu.

Absolvování kurzu rozhodčích není nezbytnou podmínkou :)).

mauh (bez ověření) – Po, 09/06/2008 – 20:34

Bohužel

mám vysoký horečky. Takže moje účast je teď nejvíc tak na 50%. Taky se ještě ozvu..

Emmí (bez ověření) – Út, 10/06/2008 – 13:52
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i