Kde jsi, hráči béčka?

Jan Mynařík – Čt, 18/09/2008 – 17:54

Na středečních i pátečních trénincích, které jsou společné pro seniorské áčko i béčko, se zatím moc hráčů béčka neobjevuje. První zápasy jsou za měsíc, tak je potřeba něco natrénovat! A navíc chybíte svým spoluhráčům, kteří jsou na trénincích pravidelně, např. Brácha, Marca nebo Janča M.. Dokud se dělají společná cvičení, tak to jde. Ale ve chvíli, kdy se áčko odebere na jednu polovinu k nácviku herních kombinací a ke hře, tak těch několik málo béčkařů zůstává osamoceno. Kde jste?

omluva

Omlouvám svou neúčast na pátečním tréninku...byla jsem na koncertě (..a bylo to úúúžasný..) hlásím od středy opět pravidelnou docházku za opičákama..

marca (bez ověření) – Ne, 21/09/2008 – 12:41

Taky omluva

A já omlouvám svou neúčast dopředu - minimálně ve středu nebudu, jím antibiotika :o((( A tak hezky jsem v pátek začala .....

Lenka C. (bez ověření) – Po, 22/09/2008 – 15:07

Doufám, že to nemáš na

Doufám, že to nemáš na ten prst ;-), a že pošleš nějaké zástupce rodu Copkových.
Jana M

XiaoXin (bez ověření) – Po, 22/09/2008 – 16:47

Jistě.. Pošle tatínka :o)

Jistě.. Pošle tatínka :o) Dítě je totiž ve středu ve škole...:(

Copek nejml. (bez ověření) – Po, 22/09/2008 – 19:14

:-(

ZMĚNA...můžu chodit jen v pátek..ve středu mám posran.. sociologii do 18 30...čára přes rozpoet jako brno...Marca

Anonym (bez ověření) – Po, 22/09/2008 – 22:05

to je samozřejmě škoda, s

to je samozřejmě škoda, s tou středeční (výbornou) sociologií, ale bude fajn, když budeš trénovat, i když "jen" v ten pátek.

Zdeněk Uherka – Čt, 25/09/2008 – 09:32

nooo...tak jakožto člen

nooo...tak jakožto člen akademického senátu jsem se do toho opřela a zabojovala o přesun...zavisí to na třech vyučujících, ale možná se mi povede středu uvolnit..každopádně teď jsem na sále na směny a ve středu mám denní pak další týden středa odpolední..je to peklo..směny tak lehce nevyměnim...ale budu se snažit..JÁ chci totiž do ááčka :-)

marcóšek (bez ověření) – Pá, 26/09/2008 – 17:38

Poslat tatínka byla dobrá

Poslat tatínka byla dobrá volba :). Po několika nekompromisních koších dostal přezdívku "Zabiják", o kterou ho nepřipravila ani zdvojená obrana!!

mauh (bez ověření) – Pá, 26/09/2008 – 16:38

Tak Malanová pozor - na ten prst mám něco lepšího!!!

Po dlouhém a hrdinském boji a nekonečné spotřebě tejpovací pásky při domácím léčení jsem dnes navštívila RTG a mám tam odštíplou kůstku Ty kazisvěte. Ty zinvalidizuješ celou naši rodinu. Zapiš mě aspoň ve středu do té knihy úrazů ....
Samozřejmě se na Tebe nezlobím, měla jsem šikovněji chytat.

L.Copkova (bez ověření) – Po, 29/09/2008 – 20:23

Leni, tak to mě vážně

Leni, tak to mě vážně mrzí :-(. Sama jsem netušila, že moje přihrávky získaly takovou razanci ;-) (doufám, že to teď čtou všichni, kdo si kdy troufli stěžovat ;-) )
Snad aby Pavka raději zvážila účast na tréninku, a zůstala tak jediným zatím mnou nepoškozeným jedincem vašeho rodu ;-)
Pokusím se v budoucnu trochu víc ovládat (ale nedělám si velké iluze, tak si je taky nedělejte :-))
Brzké uzdravení přeje Janka Malanka

XiaoXin (bez ověření) – Po, 29/09/2008 – 21:09

Další důvod ...

proč nechodit na trénink - zdravé ruce a nohy:-)

Leni, ať je to brzy o.k. ... Jinak hrát se s tím dá, je to vyzkoušený:-)

Jana Uherková – Út, 30/09/2008 – 09:53

Co to - negativní agitace ?? :-)

??? další důvod proč nechodit na trénink ??? Takový věci sem vůbec nepiš, ženská! :-)) s takovou na trénincích nebude nakonec z béčka nikdo ! Za co, soudruzi, za co ???!!! :-D
Ale aspoň že s tím hraním jsi Leňu podpořila správně - to je fakt, Ty to máš odzkoušené :-)

Zdeněk Uherka – Út, 30/09/2008 – 10:30

Díky :o))

Jsem vaší podporou úplně dojatá a už se na vás těším :o)))

Lenka C. (bez ověření) – Út, 30/09/2008 – 10:51

Rádi uvidíme co nejdříve

Rádi uvidíme co nejdříve nejen Tebe, ale i ostatní Copíky :-) Ať se Ti to zahojí co nejdřív !

Zdeněk Uherka – Út, 30/09/2008 – 13:31

Ale Zdendo ...

Ty víš, že to tak nemyslím:-) (v tu chvíli mě to prostě napadlo)
a už se těším až si spolu zahrajeme

Jana Uherková – Út, 30/09/2008 – 11:36

Já vím, ale tak nějak

Já vím, ale tak nějak jsem na to chtěl zareagovat, aby se toho nechytli ostatní ;-) :-D ... Jj, to bude prima !

Zdeněk Uherka – Út, 30/09/2008 – 13:30

Tak to je fajn vážení

Tak to je fajn vážení přátelé, že se o následcích zranění své cenné spoluhráčky dozvídám až z diskuze na internetu. Alespoň vidítě, že je korfbal vážně jedna velká rodina a informace se podávají společně. Takže dík že už to vím mami... ;o)

Copek nejml. (bez ověření) – Út, 30/09/2008 – 16:37

Víš, to bylo po domluvě.

Víš, to bylo po domluvě. My jsme si všichni hromadně mysleli, že by Ti jako nejmladšímu členovi rodiny Copků ta informace mohla způsobit vážnou psychickou újmu a proto jsme zvolili tuto odlehčenou variantu, viď Leni ? ;-) :-D Jsi ráda za tu důvěru ? :-D :-D No néé, je to jinak - aspoň vidíš, že se mamka hned tak něčeho nelekne a jde přes veškeré překážky s hlavou vztyčenou vstříc bojům v 1. lize ! :-))

Zdeněk Uherka – Út, 30/09/2008 – 21:25

Pravda

Pravda brácho, a hlavně jsem se bála, že mi prostě to dítě vynadá .....

Lenka C. (bez ověření) – St, 01/10/2008 – 06:30
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i