Béčko vstoupilo do první ligy cennou remízou

Jan Mynařík – So, 18/10/2008 – 18:20

V sobotu 18.10. vstoupil náš druhý tým do tohoto soutěžního ročníku domácím turnajem druhého kole, když jsme podle herního systému měli v úvodním kole volno. Přivítali jsme družstva Kolína B a Moravské Třebové. Doma nakonec zůstal cenný bod za remízu s Moravskou Třebovou, která ještě minulou sezonu byla soupeřem našeho prvního týmu v extralize. Fotky!

SK RG Prostějov B - VKC Kolín B 9:18 (3:9)

V prvním zápase jsme sice dobře začali a se soupeřem v průběhu první desetiminutovky sváděli na skóre vyrovnaný souboj, ale pak jsme se přece jenom trochu hledali a měli jsme problém s uvolněním. Za první poločas jsme vstřelili pouhé tři koše. Do druhého poločasu jsme ale vstoupili zlepšenou hrou, Kolínu se ale střelecky dařilo a svůj náskok opět navýšil. My jsme stihli ještě kontrovat, ale pak už měl vývoj zápasu v rukou soupeř ze středních Čech.
Sestava a koše: Láhner 4, Weida (37. Mynařík 2), Schönfeldová 1, Koldová 1, Melichárková 1 (31. Žáková), Kulich, Uherka Z. (31. Tichý), Rozkošná (31. Šťastná)

Mezi našimi zápasy se utkali oba naši soupeři. Moravská Třebová porazila Kolín 15:7, když již v poločase vedla 7:2.

SK RG Prostějov B - Moravská Třebová 12:12 (5:3)

Druhé utkání bylo opět ze začátku vyrovnané, ale poté se nám podařilo "utrhnout". Vedli jsme dlouhé útoky, které se nám dařilo i zakončovat. O poločasové přestávce jsme vedli o dva koše. V druhé půli se nám podařilo svůj náskok ještě zvýšit a tento náskok jsme drželi až do posledních desetiminutovky utkání. Obzvláště se dařilo jedné naší čtveřici, která vedla dlouhé útoky s vynikajícím doskokem a spoustou střel. Ještě něco více než 5 minut před koncem jsme vedli o 4 koše, poté ale došlo ke střeleckému probuzení Moravské Třebové, která dokázala bleskově snížit a poté i vyrovnat. Škoda neudržení náskoku, ale ve výsledku je pro nás remíza proti týmu, který byl ještě minulou sezonu soupeřem našeho áčka, nečekaná a velmi cenná.
Sestava a koše: Láhner 5, Tichý 3, Mynařík 2, Melichárková 1, Rozkošná (31. Koldová 1), Kulich (31. Weida), Šťastná, Žáková (31. Schönfeldová)

Můžete se také podívat na fotky pořízené v průběhu obou našich zápasů.

Gratuluji k remíze, byl to

Gratuluji k remíze, byl to moc hezký zápas :)

Emmí (bez ověření) – So, 18/10/2008 – 23:26

fakt dobry!

no vazne to byl super vykona vysledek...kolin byl sice lepsi, ale i s nim muzete hrat priste lip....a ten zapas v trebouvou byl fakt super, krasne drama....o body nejde, jde o to ze hrajete vyrovnane s nejlepsimi!!!

Z23 (bez ověření) – Po, 20/10/2008 – 07:22

Dnesni Vecernik ma o

Dnesni Vecernik ma o korfbalu celou stranku!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 20/10/2008 – 15:21

V tom Večerníku to vypadá

V tom Večerníku to vypadá fakt dost dobře!!!

David Konečný – Po, 20/10/2008 – 17:20

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 20/10/2008 – 16:14

caoooo vsichni v

caoooo vsichni v stredoevropske zaslibene zemi....
posilam pozdrav z bohuzel ted zamracene a mirnym destem zalite postupimy,
jak jiste vite, jsem momentalne na tudijnim pobytu v nemecku, konkretne v postupimy, asi 20 km od berlina pro lepsi orinetaci.
moje staz zacala uz 15. zari, od kdy take byl deutsch kurz, tento kurz byl pro studenty ze zahranici a mel pomoct si zvyknout na nove prostredi jeste pred zacatkem skoly. bylo nas tam asi 30, z ruznych koutu sveta,,,,,,,,spanelsko,italie,nizozemi,francie,amerika,finsko,anglie,polsko,madarsko,rusko,
musim rict, ze techto ctrnact dni, po kterych se konal kurz bylo jednim slovem SSSSSUUUUUPPPPEEEERRRR!!!!!!!!!!!
neco o nemeckym
jidle,nemeckej zemepis,pisnicky, jazykolamy, sport,politika, gramatika, taky jsme byli na dvouudenim vylete v drazzdanech,v berline a jeden den jsme spolu varily jak jinak nemecka jidla a potom to taky vsechnno samozrejme snedli,,,,bylo toho hodne,,,,,
jinak tedak je tady asi 280 studentu z erasmu, z toho asi 112 francouzu a cechu jen pet, ale to nevadi, aspon musim porad mluvit nemecky, coz je jen dobre pro me zlepseni,,,,ktere porad marne ocekavam :)
20.10. tady zacla skola, takze mama za sebou prvni tyden,,,,,,,bylo to dobre, ale jejich pünktlichket , kterou vsude vyzaduji jaksi zabludila pri vytvareni jejjich pocitacoveho systemu pro prihlaseni predmetu.
chtel jsem si dat samozrejme korfbal, ale bohuzel tu neni,,,,,je tu ale jedna holandanka ktera ho driv hrala, kupodivu neni vysoka,,,,,mozna taky proto uz nehraje ;-)
potsdam je historicke mesto s mnoha pamatkami a zamky, je az neuveritelne, kolik se jich ztady nachazi, berlin je vakem jen 20 minut, takze je to v podstate idealni misto, jen to pocasi,,,,,,priste jedu do spanelska........!!!!!! (pocasi je podobne jako u nas, proto)
ne kolejich mam ubytovani jennom pro sebe, takze kdyby nekdo chtel muze se stavit ;-)
samozrejme gratuluji k prvnimu bodu!, je jen skoda ze nebyli hnedka tri, chybel jen kousicek...... priste.
jen takova poznamka pro mladyho minu: je videt ze ti nema kdo udelat penaltu.... :)
mejte se a moc netrenujte nebo az prijedu, tak se nedostanu ani do nominace na trenink, ikdyz funkce vodonose neni zas az tak spatna ;-)

martin j. (bez ověření) – Po, 27/10/2008 – 17:03

To je super, ze si to tam

To je super, ze si to tam tak uzivas! Jen tak dal ;-)

Ale neco tam rozhodne delej, nejlepe korfbal (do Holandska to mas jenom 500km), at becku po navratu stacis :-D

Miňa

Jan Mynařík – Po, 27/10/2008 – 19:22

Je od Tebe hezké, že sis

Je od Tebe hezké, že sis na nás vzpomněl :-)
a s tím tréninkem si nedělej žádné starosti - vedle mě vynikneš kdykoli :-) (... i přesto, že jsem se letos na tréninku dokonce už trefila i do koše :-D)
Tschüss!
Jana M

XiaoXin (bez ověření) – Po, 27/10/2008 – 21:32

zdárek, chlape, tak já

zdárek, chlape, tak já jsem asi kníže ignor, protože tohle mně úplně uniklo (naštěstí nic jiného mně neuniká..zatím)...a já si pořád říkal, kde je ten mladý, nadějný a běhavý chlapec...
no nic, tuž se, nasávej postřehy a zkušenosti, po návratu dostaneš pěknou funkci komunikátora pro německo a přilehlé země. miňa už Ti udělal speciální emailovou adresu jen a výhradně pro tuto lukrativní funkci!!
je navíc snadno zapamatovatelná:

marta_jares_7_unser_deutscher_agent_aus_prostejov_
tschechische_demokratische_republik(die_klammeraffe)
potsdam.germany.de

mauh (bez ověření) – Út, 28/10/2008 – 00:53
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i