Krakov, místo souboje s polskou reprezentací?

Jan Mynařík – Pá, 24/10/2008 – 12:23

Před chvílí jsem měl zajímavý telefonát, volal mi Andrzej Czyzak z vedení polské korfbalové reprezentace, jestli bychom měli zájem odehrát přátelská utkání s národním týmem Polské republiky. Celá akce je naplánována na víkend 15.-16. 11. v historickém městě Krakově. Podle předběžných informací by nám uhradili pobytové náklady (ubytování, jídlo), cesta by byla na nás (vzdálenost zhruba jak do Prahy). E-mail s detaily očekávám každou chvílí. Co ty na to?

Soustredil bych se na nasi ligu...

...nema cenu riskovat zraneni nebo cokoli jineho, takze ja nejedu. Navic budu rad za volny vikend:-)

David Konečný – Pá, 24/10/2008 – 12:51

Prave kvuli lize se

Prave kvuli lize se potrebujeme po dlouhe pauze rozehrat. Navic, jak sam vis, tak na treninku ta hra nikdy neni uplne ono, zapas je zapas.

A co se tyka zraneni ... a o tom bohuzel neco vim. ... Kdyz to ma prijit, tak to prijde ... at uz je to v zapase, na treninku, na ceste z Opic, doma na schodech nebo v kuchyni.

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 24/10/2008 – 13:19

Já jsem maximálně pro:)

Já jsem maximálně pro:) proti jakekoliv reprezentaci to bude obrovska zkusenost a Polsko je pro nas herne docela zajimavy souper..jednoho polaka si pamatuju z prievidze a minimalne gabci se libil taky;) navic v Krakove jsem nikdy nebyla a taky ten vikend nemam praci..takze se hlasim:)..teda jestli me nominujes;)..vsak to proberem na treninku..

Anet (bez ověření) – Pá, 24/10/2008 – 14:38

Já jsem taky pro :-))))))

Já jsem taky pro :-)))))) český fandy potřebujete taky ;)

Marcóšek (bez ověření) – Pá, 24/10/2008 – 17:40

Myslim, ze jejich nabidka

Myslim, ze jejich nabidka ubytovani a jidla zdarma bude omezena na urcity pocet lidi (hraci + zakladni realizacni tym). Ostatni by asi mohli jet ... ale asi to bude neco stat. Zjistim.

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 24/10/2008 – 18:04

Dalsi dulezita zprava je, ze

Dalsi dulezita zprava je, ze kdyz bychom si privezli shot-clock, tak budou moc happy, protoze by na nej radi hrali.

A pokud by nekoho zajimal hotel, tak vypada takto: http://www.hoteljustyna.pl/

Miňa

Jan Mynařík – So, 25/10/2008 – 18:30

bezdebatni akce

1) kvalitni souper, ktery hraje korfbalove......slovaci i madari, to je spis basket
2) idealni priprava pred dalsimi zapasy v lize-pauza je moc velka
3) naklady - nula nula prd
4) krakov je opravdu krasne mesto s uzasnou renesancni radnici
5) polaci chlastaji jak duhy a pari jako kravy
6) zraneni - vetsinou prichazi na treninku (suku, sneve) nebo maxaci (mino, mino, mino) nebo kdyz se neprotahnes (dave)....a kdyz to ma prijit tak to prijde, to neovlivnime
7) je to myslim pekna analyza

Z23 (bez ověření) – Po, 27/10/2008 – 08:33

Kluci, oba mate pravdu:-)

Mino a Zdendo, oba mate pravdu ve svych analyzach, ale me na tom nejvic stve ta cesta...v sobotu rano vstanu brzo, budu ridit minimalne 5 hodin, pak odehraju zapas, pak je vecer a budto si ho neuziju a pujdu spat zbite jak hovado a nebo budu s vami dlouho vzhuru a druhy den mi bude jeste hur. Na druhy den zapas, pak do auta a ridit 5 hodin zpet a vy si budete dospavat noc...proste uz me nebavi furt ridit a dlouho cestovat, to mi staci v lize...Mozna bych nemusel tento komentar psat, neb rozhodnuti uz padlo, ale zkuste mi zanalyzovat tento muj komentar:-)

David Konečný – Po, 27/10/2008 – 09:44

help

ten chlapec potrebuje pomoc!!!

napadlo me jedno zdanlive jednoduche reseni:

1) vsichni vime ze nas vsude a vzdy vozis
2) je to opruz kdyz je mezi 2 dlouhyma cestama jeste 1-2 zapasy a vecirek
3) pojed, ale auto nech doma
4) teda pokud se najdou alespon 3 ridici a 3 auta, kteri tohle akceptuji a nebudou dotceni ze dalsi ridic si da zaslouzeny oraz
5) ano mluvi se mi to lehce protoze nemam auto a ridim jak .....(sproste slovo)
6) to uz je dnes 2. analyza

Z23 (bez ověření) – Po, 27/10/2008 – 10:11

Pomoc potrebuji, ale se zakama!

Ne, fakt vazne, je dost nutne, aby mi nekdo zacal pravidelne nebo aspon na stridacku s nekym jinym pomahat v pondeli na treninku se zaky (jestli je teda chceme neco naucit, a to spravne). Pak potrebuji minimalne jednu osobu starsi 18-ti let, ktera by se mnou jela aspon jako dozor na ligove zapasy mladsich zaku, protoze nejen ze je nezvladnutelne hlidat vic jak 15 deti sam, ale je to snad i proti zakonu jet s takovou skupinou nekam sam, takze bych s nimi ani jet nemohl!!! V jinem clanku vypisuji vyberove rizeni a kazdy, kdo bude mit cas a splnuje podminky vyberoveho rizeni, tak at si prebere, zda chce pomoct a udelat neco dalsiho pro nas oddil nebo ne!

David Konečný – Po, 27/10/2008 – 12:25

Goood!!!

Ahoj všichni!...Teď jsem sedla k počítači a všechno to tu čtu!!...To je výborná příležitost-zahrát si zase s někým jiným! A každopádně ve všech bodech 1. analýzy souhlasím se Zdendou!!!!!!!!!!! :o)....A myslím, že po těch stanech nebo spaní na zemi v tělocvičně bude hotel příjemnou změnou!..

A k tomu ostatnímu-ano Dave, opravdu si myslím, že Ti prospěje, když si odpočineš a budeš mít volnej víkend. (věřím, že jich máš málo)...Ale nevím, nevím, kdo projde přes tak tvrdé podmínky výběrového řízení, ale Good luck!

Tak asi tak :)))))....čaute všichni-myslím, že se máme zase
na co těšit...paa

Gabča (bez ověření) – Út, 28/10/2008 – 11:41

Thank you for your unexpected supporting, Gabčo!!!

Jsem rád, že máme stejný názor ohledně mojí účasti při přátelských zápasech v Polsku a také díky za přání Good luck při "výběrovém řízení" - věřím, že bude úspěšné!

David Konečný – Út, 28/10/2008 – 14:21

Napsal jsem, ze prijedeme.

Napsal jsem, ze prijedeme. Cekam na detaly od Polaku, pak dam samozrejme vedet.

Miňa

Jan Mynařík – Út, 28/10/2008 – 23:18
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i