Dvě krásná vítězství = 6 bodů

Gabriela Kadlecová – Ne, 25/01/2009 – 19:27

V sobotu 24.1. se v Prostějově odehrálo 5. kolo Ligy starších žáků za účasti týmu z Brna Prievidze a Havířova. Doma jsme si ponechali šest z celkem devíti možných bodů. Super! Fotky!

SK RG Prostějov - VSK VUT Brno 11:8 (6:6)

První zápas jsme nastoupili proti hráčům z Brna, kteří svým vzrůstem a průměrnou výškou připomínají spíše basketbalový tým. Díky výborné koncentraci našich hráčů nedocházelo ke zbytečným chybám v obraně a na útoky byla radost pohledět-spousta pěkných akcí, střel a dvojtaktů. Brněnští hráči ale zatím nezůstávali pozadu, a tak byl výsledek v poločase 6:6! Druhý poločas jsme se dostali do vedení, a to jsme dokázali udržet až do konce, i když hra byla velice vyrovnaná a Brno na nás neustále tlačilo. Naši hráči zachovali ale klid po celou dobu, a tak si zaslouženě utrhli 3 body pro sebe!
Sestava: Sochor 5, Ambrosová 2, Drábková 1, Jódl 1, Marek T. 1, Rajsiglová 1, Juríková, Marek M., Štefáková

SK RG Prostějov - SKK DOLPHINS Prievidza A 1:14 (1:7)

Začátek druhého zápasu nám sliboval pěkný výsledek i s tímto velice technicky a fyzicky vyspělým týmem ze Slovenska. Prvních deset minut byl stav 1:0 pro Prievidzu a vypadalo to, že naši hráči jim mohou klidně konkurovat. Prievidza však do poločasu ještě 6x trefila do černého, což by tak nevadilo, kdyby i my jsme byli schopni dát více košů, ale díky špatnému proměňování šancí a mnoha ztrátám míče jsme dali koš pouze jeden. V druhém poločase nám Slováci nadělili stejný počet košů jako v tom prvním. Díky jejich pevné obraně jsme byli pod velkým tlakem a neskórovali jsme bohužel ani jednou. To zajistilo našim soupeřům výhru 14:1, která nás ale nakopla k tomu, abychom o nějaké bodíky zase zabojovali v posledním zápase proti Havířovu.
Sestava: Marek T. 1, Jódl, Galíček, Sochor, Ambrosová, Drábková, Juríková, Rajsiglová, Soldánová, Šnajdrová, Štefáková

SK RG Prostějov - KC Slavia Havířov 10:5 (4:1)

Proti Havířovu jsme nastoupili opět stoprocentně koncentrovaní a připraveni se poprat o vítězství! Zápas jsme odstartovali skvěle, mohli jsme vidět pěknou souhru všech hráčů, která nám pomohla vstřelit hned první koš. A díky výbornému zakončení dvojtaktů Tomáše Marka a Martina Sochora jsme po prvních 20 minutách byli spokojenější my, když jsme vedli 4:1. Další poločas se odehrával ve stejném tempu a tentokrát jsme s proměňováním šancí neměli takřka žádný problém, chyby v obraně havířovských hráčů jsme dokázali dostatečně potrestat, a to nám vyneslo vítězství 10:5 a další 3 body!
Sestava: Marek T. 4, Sochor 3, Jódl 1, Ambrosová 1, Rajsiglová1, Galíček, Marek M., Drábková, Juríková

Toto kolo pro nás bylo velmi úspěšné a tímto bych chtěla poděkovat všem fanouškům a poblahopřát všem zúčastněným hráčům - odvedli jste skvělý výkon!! Všichni!...:o)

Super!:-)

Čaute mládežníci, moc úspěšné kolo pro vás - gratuluju:-)

David Konečný – Ne, 25/01/2009 – 22:08

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

Jan Mynařík – Po, 26/01/2009 – 00:18

.... a samozrejme velka

.... a samozrejme velka gratulace!!!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 26/01/2009 – 11:27

To je úplně super, jen tak

To je úplně super, jen tak dál a brzo porazíte i Prievidzu! ;) moc vám fandím ;)

Sekva (bez ověření) – Út, 27/01/2009 – 13:01
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i