S kým se utkáme v Enschede?

Jan Mynařík – Út, 11/08/2009 – 17:33

Součástí našeho soustředění v Enschede bude i pro nás nebývalá dávka přípravných zápasů. Dva nás čekají v průběhu týdne a další tři budou potom součástí turnaje E. J. de Mana, který pořádá DOS-WK. Na tomto turnaji se oproti dřívějším zprávám zúčastníme elitní skupiny, kde potkáme tři velmi kvalitní protivníky. Kdo nás tedy čeká ve všech pěti utkáních?

Pondělí 17.8. 20:00: SK RG Prostějov - HKC Hengelo
Áčko HKC Hengelo hraje v popředí své skupiny 3e klasse venku. V hale hraje stejně pojmenovanou soutěž. Více informací na webu klubu: http://www.hkchengelo.nl/.

Středa 19.8. 20:00: SK RG Prostějov - CKV WIK Enschede
Středeční soupeř hraje venkovní 4e klasse, v hale potom v 4e klasse svoji skupinu vyhrál. Stránky: http://ckvwik.nl/.

 

A v rámci 22. ročníku turnaje E. J. de Mana sehrajeme tyto zápasy:

Sobota 22.8. 13:00: SK RG Prostějov - CKV Sparta Zwolle
První tým korfbalového klubu CKV Sparta Zwolle hraje třetí nejvyšší venkovní soutěž, tzv. eerste klasse. Stejně pojmenovanou soutěž hraje i v halové sezoně, ale v hale je to čtvrtá nejvyšší liga. Více informací o tomto klubu naleznete na jeho stránkách - http://www.ckvsparta.nl/.

Sobota 22.8. 15:00: DOS-WK Enschede - SK RG Prostějov
Osudy áčka našeho partnerského klubu jsme mohli sledovat i ve skoro pravidelném seriálu na našich stránkách. Hrají druhou nejvyšší soutěž venku, tzv. overgangklasse, kterou úspěšně DOS-WK udrželo v minulé sezoně po špatném vstupu do soutěžního ročníku. V hale se tak nedařilo a tam první tým DOS-WK spadl do eerste klasse. Více informací: http://www.doswk.nl/.

Sobota 22.8. 17:00: KV Drachten/Van der Wiel - SK RG Prostějov
Drachten hraje velmi úspěšně venkovní overgangklasse a v hale hrál dokonce druhou nejvyšší soutěž hoofdklasse. Papírově nejsilnější tým turnaje. Stránky klubu: http://www.kvdrachten.nl/.

Nám to ale proti neznámým soupeřům jde dobře, takže se nemáme čeho bát. Celý týden budeme poctivě makat pod Hennieho vedení, a to nás hodně posune. A jak říká Hennie ... každý hráč je lepší, než si myslí!

Tak to je paráda

... asi se taky všichni těšíte jako já:-)
hlavně tu angínu musím doléčit už bez komplikací - ty mám bohužel už nějak ve zvyku:-(

Jana Uherková – Út, 11/08/2009 – 18:15

vožrat je!

já navrhuju je všechny hned vožrat a pak se uvidí...no herně to bude více než zajímavé...něco mi říká, že naše repre by neuhrála ani bod:-)))

Z11 (bez ověření) – St, 12/08/2009 – 07:31

Hennieho komentář k utkáním

Nikdo by neměl být negativní kvůli programu zápasů, potažmo kvůli soupeřům. Určitě to bude velmi těžké, obzvlášť proti KV Drachten, ale pokud prohrajeme, tak musíme vědět, proč jsme prohráli. Tak budeme moct na tom zapracovat.

A s Henniem budeme vědět určitě, co byl v utkáních problém.

Být negativním je špatné, bere to totiž energii. A tu můžeme využít v zápase lepším způsobem!

Miňa

Jan Mynařík – St, 12/08/2009 – 12:09

KV Drachten...

jsou to evidentní žabaři, stačí se na ně podívat

jsou malí skoro jako my :-)
http://www.kvdrachten.nl/teams

moc lidí na ně nechodí :-)
http://www.kvdrachten.nl/fotos/35

a chlastají!!!
http://www.kvdrachten.nl/fotos/38

myslím to bude solidní výzva...

easy... (bez ověření) – St, 12/08/2009 – 12:34
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i