I získané zkušenosti se počítají

Kateřina Zelinková – Ne, 17/01/2010 – 00:41

1. česká korfbalová liga se přehoupla do druhé poloviny právě o tomto víkendu. Naše béčko tak v sobotu 16.1.2010 podruhé v této sezoně potkalo týmy z Tábora a Kolína, tentokrát v Chotovinách u Tábora. Po zkušenostech z prvního kola v Kostelci na Hané jsme věděli, že nás nečeká nic dobrého. A jak to dopadlo? Fotky!

První zápas dne sehrály týmy Tábora a Kolína, v němž se lépe střelecky chytil Tábor a zvítězil v poměru 18:14.

SK RG Prostějov "B" - VKC Kolín "B" 17:36 (8:14)

V prvním zápase proti Kolínu jsme se prezentovali poměrně solidní útočnou hrou, bohužel u soupeře tomu bylo nejinak. Co se dařilo nám, jim se dařilo dvakrát tolik. V ofenzivně laděném utkání obrany vskutku nedominovaly. Důkazem toho může být i poločasový výsledek 8:14, který by mohl směle konkurovat konečným výsledkům jiných mačů.
Přestože souboj celků z opačných konců tabulky skončil výrazným rozdílem ve skóre, můžeme být s předváděnou hrou na útočné polovině vcelku spokojeni, 17 košů je na naše béčko velmi dobrý výkon. O obraně radši mluvit nebudeme, ale i v té mnozí získali cenné zkušenosti.

Sestava a koše: Bednář 4, Tichý 4, Planičková 3, Koldová 2, Mynařík 2 (44. Vejmola), Jareš 1 (31. Lužný), Malanová, Zelinková (31. Borsiczká 1)

KC SPŠS Tábor - SK RG Prostějov "B" 25:9 (12:7)

Po pouhých 15 minutách přestávky čekal na naše béčko nažhavený soupeř z Tábora, povzbuzený vítězstvím proti Kolínu v prvním zápase hracího dne. Zatímco Tábor se prezentoval svojí tradiční hrou přes mužskou část týmu a kapitánku Káškovou, Prostějov do zakončování zapojoval všechny své hráče. Bohužel ne všichni se střelecky prosadili. Zejména holky si v tomto zápase vybraly svoji střeleckou smůlu.

Sestava a koše: Bednář 3 (44. Lužný), Jareš 2, Tichý 2 (31. Komárek), Mynařík 1, Planičková 1 (31. Drábková), Koldová (16. Borsiczká), Malanová, Zelinková

Vyjádření kouče Martina Uherky k oběma zápasům: "Někteří hráči dnes ukázali, jak moc se ještě musí učit. Ale právě takové zápasy jsou pro to ideální. I když o body jde až v první řadě, tyto dvě prohry byly investicí do budoucna. Věřím totiž, že krůček po krůčku se budou všichni zlepšovat, a hlavně dorostenci využijí těžce nabité zkušenosti v utkáních ČDKL."

Autorem článku je Kačka

Autorem článku je Kačka Z., která napsání článku vyhrála v kostkách. Katka později přesvědčila Emmi, aby ji pomohla. Těm jsme mohutným diktováním pomáhali já a Šuk. Vzhledem ke způsobu vznikaní článku byl pracovní nadpis jednoznačný .... "Velký porod"! :-D

Miňa

Jan Mynařík – Ne, 17/01/2010 – 00:44

ale evidentně

jste se večer dobře bavili a tak to má byt, tak je to správné:-)

Jana Uherková – Ne, 17/01/2010 – 10:37

Dík spoluhráčům :)

Můj velký dík všem spoluhráčům (samozřejmě i koučovi ;) ), za příjemně strávenou sobotu s moc príma lidmi :) - zvláště pak těm, co se trpělivě se mnou pokoušeli vytvořit v zápasech "čtyřku" ;) a vůbec ... trošku mě přitesat k obrazu korfbalistky... :oD

Dííííík Jana m.

P.S.:... učím se pomalu a spíš po půlkrůčcích až čtvrťkrůčcích... no co, musím si to šetřit - do důchodu daleko ;)

XiaoXin (bez ověření) – Ne, 17/01/2010 – 12:59

Ještě bych chtěl dodat,

Ještě bych chtěl dodat, že na tomto turnaji první ligy také odehrála své první minuty za dospělé Katka Drábková, která kvůli třem dnům rozdílu mezi svým datem narození a oficiální věkovou hranicí obdržela výjimku od svazu.

Miňa

Jan Mynařík – Po, 18/01/2010 – 01:18

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

.... jsou tady!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 02/02/2010 – 01:35
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i