On je zpět!

Jan Mynařík – Pá, 12/03/2010 – 18:47

Béčko mělo po téměř dvouměsíční pauze na pořadu dne předposlední kolo 1. české korfbalové ligy. Hrálo se v sobotu 6. března v Bělé pod Bezdězem a cesta stála opravdu za to, když všechna naše auta i auta soupeře z Brna zůstala viset v koloně mezi Prahou a Mladou Boleslaví nebo se zdržela objížděním ucpaného úseku dálnice. Nakonec jsme se všichni dostali na místo a mohlo dojít k očekávaným zápasům. Ale hlavně ... "Lidi, Dava je zpět!!!" Fotky!


Po kliknutí se dostanete na celou galerii!

Již před naším prvním utkáním jsme mohli shlédnout souboj Brna s domácí Bělou, takže jsme si mohli udělat obrázek o obou týmech. Zatímco Brno bylo technicky na výši, ale v prvním poločase moc nedávalo, Bělá se prezentovala oproti dřívějšku zlepšenou střelbou i rychlejšími přihrávkami.

SK RG Prostějov "B" - Korfbal klub Brno "B" 14:17 (5:8)

Kouč Uherka (to zní dobře ;-)) poslal na hřiště zkušenou čtveřici Konečný, Mynařík, Rozkošná, Malanová a nadějnou čtyřku Vařeka, Lužný, Drábková a Zelinková. První mač jsme zahájili přímo báječně, když svůj soutěžní návrat ke korfbalu oslavil Dava košem. A u jednoho nezůstalo ... zkušená dvojka Konečný, Mynařík motala brněnské obránce a navrátilec Konečný šance proměňoval. Dokonce musela přijít instrukce, ať se hraje taky s holkama :-) Na druhé straně hřiště zase úřadoval Luke, na kterém nebylo prakticky vidět, že absolvoval jediný trénink za posledních X měsíců. Přesto Brno střílelo ještě lépe než my a v poločase jsme "tekli" 5:8.

Po přestávce jsme na soupeře opět všichni vlítli a zlepšenou útočnou hrou i střeleckou muškou se dotáhli až na 11:11, ale pak jsme vinou neproměněných šancí (co takhle dát dvojtakt, Miňo?) i zlepšenou hrou soupeře opět začali ztrácet. Velice pohledné utkání, které bylo z naší strany herně vydařené, skončilo bohužel naší porážkou 14:17.

Sestava a koše: Konečný 5, Rozkošná 3, Vařeka 3, Mynařík 2, Zelinková 1, Drábková (31. Planičková), Lužný (39. Vejmola), Malanová


Po kliknutí se dostanete na celou galerii!

KC Bělá pod Bezdězem - SK RG Prostějov "B" 10:12 (3:3)

S Bělou tak nějak každý věděl, že vyhrajeme a bylo to hře na škodu. Chyběl pohyb, bojovnost a vůle, což se samozřejmě projevilo i úspěšnosti střelby. Poločasový výsledek 3:3 mluví sám za sebe. Do druhé půle se do každé čtyřky dostalo trochu nové krve a příchozí hru zvedli. Ale když my jsem začali dávat koše, tak soupeř jakbysmet a dokonce se dostal do vedení. Naštěstí jsme drama nedopustili a v poslední desetiminutovce jsme pravidelně skórovali, na což už Bělá odpověděla pouze malou korekcí skóre.

Sestava a koše: Konečný 3, Planičková 2, Mynařík 1, Rozkošná 1, Vařeka 1, Drábková, Malanová (31. Zelinková 2), Vejmola (31. Uherka M. 2)


Po kliknutí se dostanete na celou galerii!

Dave, dobře jsem si s tebou

Dave, dobře jsem si s tebou zahrál. Fajn, že jsi zpět!

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 12/03/2010 – 18:56

Paráda!

Jednak díky za pochvalu a článek, Miňo - taky jsem si super zahrál. Za druhé díky všem, se kterými jsem si zahrál, ač to se mnou neměli lehké, ale moje motivace a natěšení bylo maximální ... moc jsem si chtěl potvrdit, že to zvládnu a vydržím to ... bylo to super si zase zahrát po roce a čtvrt - díky Vám všem a korfbalu - to je moje motivace furt se sebou něco dělat!

David Konečný – So, 13/03/2010 – 00:18
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i