Na závěr na palubovce mistra

Jan Mynařík – Ne, 27/03/2011 – 19:54

Na poslední kolo zajížděl prostějovský extraligový tým na palubovku úřadujícího mistra z Českých Budějovic. KCC Sokol České Budějovice potřeboval všech šest bodů, aby si udržel první místo, kdežto Hanákům již o nic nešlo, z pátého místa se již hnout nemohli.

KCC Sokol České Budějovice - SK RG Prostějov 23:17 (9:10)
Rozhodčí Minarčík, čárový Dufek

Vstup byl pro Moraváky dobrý, v páté minutě vedli 3:0, vždy po chybách soupeře. Poté se podařilo domácím hru srovnat, ale Hanáci byli vždy o něco napřed. Herně lepší tým Prostějova celý první poločas neprohrával a svižně přidával koše. Budějovice kontrovaly střelou z dálky a po chybách prostějovské obrany. Po první půli 10:9 pro SK RG Prostějov.

Po přestávce se hra vyvíjela v podobném duchu, Hanáci byli vždy o něco lepší. To vše se změnilo až 10 minut před koncem, kdy Budějovice výrazně zlepšily střelbu z dálky a když prostějovští hráči neproměnili vyložené šance. Štěstí poté sedlo prakticky na každou střelu domácích a mistr odskočil až na konečných 23:17 pro České Budějovice.

Sestava a koše: Bednář 4, Nasadilová 3, Sequensová 3, Šnévajs 2, Tichý 2, Uherka 2, Lešanská 1, Koldová

KCC Sokol České Budějovice - SK RG Prostějov 24:15 (9:7)
Rozhodčí Dufek, čárový Minarčík

Druhé utkání bylo něco naprosto jiného, prakticky žádná neproměněná šance Prostějova znamenala rychlé vedení Budějovic - 3:0 v páté minutě. Zápas se v prvním poločase odehrával v opačném gardu, domácí hráči úřadujícího mistra neustále vedli. Do šaten v poločase šli oba týmy za stavu 9:7 pro Jihočechy.

V druhé půli měli Hanáci přímo tragický vstup a nevzpamatovali se až do 50. minuty. Mezitím stihly Budějovice nasázet 13 košů - 10:22 v 52. minutě. Prostějov poté zkorigoval výsledek až na konečných 15:24.

Sestava a koše: Bednář 4, Uherka 4, Nasadilová 3, Koldová 1 (38. Zelinková), Sequensová 1, Tichý 1 (31. Lužný 1), Lešanská (25. Planičková), Šnévajs (45. Snášel)

Komentář Jana Mynaříka, asistenta trenéra: Poslední zápasy základní části jsme odehráli zcela odlišně. První utkání bylo z naší strany dobré a nebýt výrazně zlepšeného výkonu domácích, tak bychom brali i výhru. Druhé utkání jsme měli slabé, ale zase jsme měli možnost poslat do hry lavičku, která získávala potřebné zkušenosti.

Prázdniny!

Dneškem pro mě začaly prázdniny! Nepočítejte se mnou jako s hráčem na žádné letní turnaje, pojedu max. jako řidič a vodonoš :))

muž se žraločí botou (bez ověření) – Po, 28/03/2011 – 13:48
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i