Letošní soustředění v Holandsku!

Jan Mynařík – Čt, 24/04/2008 – 01:08

V době, kdy končí sezona a spousta lidí má korfbalu takzvaně plné zuby, je potřeba už připravovat sezonu novou. První akcí, kterou je nutné také jako první zařizovat, je soustředění. Během dvou (a něco) měsíců, dvou návštěv Nizozemska a dvou osobních setkání s Marcelem Wintersem, předsedou DOS-WK Enschede, se podařilo dohodnout soustředění v Enschede. Ano, pojedeme do Holandska ;-) Detaily a fotky uvnitř článku!

Soustředění je primárně určeno áčku, které bude mít možnost si zatrénovat i pod dohledem profesionální trenérské dvojice DOS-WK Enschede a zároveň vidět v akci špičkové hráče prvních dvou týmů našeho partnerského klubu, případně si proti nim zahrát zápas. Ve stejnou dobu totiž začíná příprava DOS-WK na podzimní sezonu.

O tréninky rozhodně nepřijdou ani ostatní účastníci, kteří by si takové soustředění užívali primárně jako dovolenou. Na počtu lidí se ještě s DOS-WK dohodneme.

A to nemluvím o tom, že teda pojedeme zas po delší době do Holandska :-D Takže i nějaké to poznávání okolí, případně nějaký výjezd dál po Nizozemsku.

Fakta o soustředění:

  • termín: 2. nebo 3. týden v srpnu
  • délka: týden, od víkendu do víkendu
  • místo: venkovní areál DOS-WK Enschede
  • doprava: auty
  • ubytování: vlastní stany umístěné v areálu
  • stravování: vlastní dovezené z Česka, příprava v "kantýně" DOS-WK
  • tréninky: venku v areálu na umělé trávě
  • cena: hlavní položkou je cesta - řekněme 1700 na osobu, ubytování bude zdarma, jídlo nebude drahé, kapesné je věcí každého

Zatím není nic stanoveno "natvrdo", až budeme znát přesnější počty a termín, vše dohodneme s DOS-WK.

DOS-WK je největší korfbalový klub v Enschede, který hraje nejvyšší venkovní soutěž a ještě minulou sezonu hrál i nejvyšší holandskou halovou soutěž - Korfbal League. Venkovní areál, který je srdcem DOS-WK, má dvě venkovní hřiště 60x30m s umělým povrchem a večerním osvětlením a také tzv. kantýnou, což je objekt, jehož součástí je společenská místnost, bar, zasedací místnost, kuchyň, záchody, sprchy a šatny. Viz fotky!



Hlaste účast a případně se ptejte. Pokud budu znát odpověď, odpovím.

Hlásím se k výletu, pokud

Hlásím se k výletu, pokud si nic nezlomím, tak na 100% :-)

Ad termín: zvedám ruku pro 9-17.8.

Miňa (bez ověření) – Čt, 24/04/2008 – 11:35

ja bych byl taky rad kdybych

ja bych byl taky rad kdybych mohl jet, termin je mi asi docela jedno.

martin j. (bez ověření) – Čt, 24/04/2008 – 15:48

...

kauci to je super zalezitost, ze jsi to zaridil a osefoval...samozrejme jedu a to v jakemkoli terminu:-)

akorat se musime predem dohodnout at je neporazime o moc protoze uz by nas priste nepozvali....

Z23

Z23 (bez ověření) – Ne, 27/04/2008 – 09:35
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i