Beachkorfbal - chcete jet?

Jan Mynařík – Čt, 28/08/2008 – 17:31

Na klub nám přišla připomínka, že o víkendu se koná beachkorfbal v Šenově. Viz předchozí článek, kde lze nalézt i všechny podrobnosti. Pořád tam je ještě volné pro náš tým. Dáme se dohromady? Jestli ano, tak to někdo vemte do svých rukou a nahlašte účast do Šenova!

Já bych jel :-)

Já bych jel :-)

Petr (bez ověření) – Čt, 28/08/2008 – 19:57

Jeste jisty zajem o ten

Jeste jisty zajem o ten turnaj projevily Gaba a Sekva, jestli si to dobre pamatuju. Tak to zorganizuj! A bavte se!

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 28/08/2008 – 21:24

Myslím, že se v klidu

Myslím, že se v klidu domluvíme na tréninku. Stejně by se nevyjelo dříve než v sobotu ráno...

Petr (bez ověření) – Pá, 29/08/2008 – 09:54

Ono je zase dobre to vcas

Ono je zase dobre to vcas nahlasit organizatorum ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 29/08/2008 – 10:08

ja chtel jet taky...tak se

ja chtel jet taky...tak se asi necham prekvapit.:-)

Ondry (bez ověření) – Čt, 28/08/2008 – 21:03

:-)

no pred nejakym tim mesicem bylo povsechne nadseni......ktere samozrejme vyprchalo.....my sme jet chteli taky, ale kdyz sem to minuly tyden nadhodil ve fieste tak se nikdo ani nechytil, resp. naopak!tak ted uz mame nahradni program a nikam nejedem!

Z23 (bez ověření) – Pá, 29/08/2008 – 07:47

Já ne ..

Já jsem jet chtěl, ale bylo celkem ticho po pěšině s tím, že je ještě čas ... nicméně, jet bych chtěl jet pořád, ale z více důvodů to není možné. Takže je mi to líto, já nic.

Zdeněk Uherka – Pá, 29/08/2008 – 09:22

Taky nejedeme... i když jsme chtěli

... já se Šukem ... dnes jedeme na seminář rozhodčích do Chřenovic

Jana Uherková – Pá, 29/08/2008 – 10:15

Budu si hrat na indiany:-)

Tak jak jsem avizoval uz pred mesicem, tak se stalo tento vikend skutecnosti a jedu si hrat na vojaky a indiany do Hostynskych vrchu, takze tim padem je pro me beachkorfbal pase - i kdyz je to mozna skoda, protoze vubec neni jiste, zda to este nekdy vubec zkusim hrat na pisku a ta Ewa Farna me taky lakala:-)

Dava (bez ověření) – Pá, 29/08/2008 – 11:39

A ja se setrim, v tydnu jsem

A ja se setrim, v tydnu jsem si natahl predni stehno a trenuju jenom lehoulince ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 29/08/2008 – 12:11

jak si tak čtu komentáře,

jak si tak čtu komentáře, tak je to jako vždycky...všichni chtěli jet, ale "ono se to nezařídilo"...přátelé, když něco chcete, tak se o to perte, a nepište sem reakce ve smyslu "oni to neudělali, takže my jet nemůžeme". mě to občas nebaví, obzvlášť před sezónou, protože už jsem tohle viděl mockrát a vím, kam to vede. Ano, přesně tam...:(

mauh (bez ověření) – Pá, 29/08/2008 – 14:33

Ted jsi to cele pokazil ;-)

Ted jsi to cele pokazil ;-) Ja jsem si chtel pockat na to, jestli bude nekdo schopen to cele zaridit a zucastnit se.

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 29/08/2008 – 15:31
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i