Vánoční večírek pro dospělé ;)

Tereza Sequensová – Út, 16/12/2008 – 12:12

Jak už jsem psala do komentářů 20. 12. 2008 se bude konat Vánoční večírek. Ještě dřív než vám napíšu detailnější informace, tak vás už dopředu prosím, abyste mi do pátku napsali (buď do komentářů, nebo kdo chce tak sms) všichni kdo přijdete… budeme kupovat nějaké společné občerstvení, tak ať víme pro kolik lidí! ;)

Tak a teď už k věci. ;) Večírek bude u Šneva nahoře v tělocvičně a začátek je stanoven na 19.00 hodin. Jak už jsem psala, připravíme vám nějaké občerstvení, takže vstupné bude 100Kč. A tady znovu připomínám, že potřebuju vědět, kolik nás bude… ;) Jinak ještě co se týče občerstvení, tak ani vám se meze nekladou a jestli už třeba někdo máte doma cukroví nebo nějaké jiné pochutiny a můžete trošku na ochutnání donést, určitě se nikdo zlobit nebude. ;) A ohledně alkoholu, máme v plánu připravit nějaký vánoční nápoj, ale jestli chcete pít tvrdý, tak to si prosím doneste každý sám! ;)

Já doufám, že o večírku je to všechno co potřebujete vědět, ale pokud byste potřebovali ještě něco, nebojte se zeptat! ;)

A ještě poslední důležitá informace, v pátek na tom volejbale budu objednávat lístky na ples, takže kdo ještě chce lístek, dejte mi do té doby vědět, ale to prosím výhradně prostřednictvím SMS! ;) (zatím mám Anet, Gábu, Vychu a Vařu) Pro ty, co neví víc: ples bude 7. 2. 2008 a lístek nevím přesně, ale vždycky stál okolo 200Kč, takže to tak nějak asi bude i letos! ;)

Na večírku se na vás těší, váš KUKO ;)

PS: napište mi sem, kdo přijde či nepřijde !!! ;)

yes

prijdu draha:-)

a pro upresneni vanocniho napoje, bude se jednat o punč (varianta silny a jeste silnejsi) či svarak, zrejme oba:-)

Z11 (bez ověření) – Út, 16/12/2008 – 12:24

Taky dojdu ...

jen pít nebudu:-) večer asi pojedu vyzvednout Šuka do Olmika

Jana Uherková – Út, 16/12/2008 – 13:28

Ano, přindu...

..., když to bude u Marťu:-)

David Konečný – Út, 16/12/2008 – 13:59

Já, já, já chci taky!!

Anoo, se mnou počítejte taky, práce nepráce, zbořím se jako minule a v neděli děj se co děj! Akorát kdybych zase na hodinu někam odešla, tak víte, kde mě máte hledat :o))!

Vycha (bez ověření) – Út, 16/12/2008 – 14:38

Nevim, asi zustanu doma u

Nevim, asi zustanu doma u televize, protoze uz v tu dobu budu v pyzamu ....

.... samozrejme, ze dorazim! Budeme kazdy porizovat jeden ten darecek, jak jsme se o tom bavili?

Miňa

Jan Mynařík – Út, 16/12/2008 – 14:50

Re: Dáreček

No, ještě jsem to promýšlela a říkala jsem si, že je to letos docela narychlo a tak vás nechci zatěžovat ještě kupováním dárečků, samozřejmě iniciativě se meze nekladou a jeslti mi někdo chce přinést dárek, tak klidně může!! ;)))

Sekva (bez ověření) – Út, 16/12/2008 – 18:32

toš já néspiš taky

toš já néspiš taky dondu, ale až kolem jedenácté. enem se bojim, abech vám eště rozumněl...přinéhoršim pudu zachránit vychu ze spáru démona alkohola a pak se k vám rychle přidám :))
to jako znamená, že se mnó na společny piti nepočitéte, já si donesu něco sviho - šak teho mám za rok dosť a nejak se s tym poperu :)

mauh (bez ověření) – St, 17/12/2008 – 00:18

vlezny

pro vsechny co by snad mysleli, ze kdyz si vezmou vlastni piti nebo jidlou, nebo pit a jist nebudou vubec, tak nebudou platit vstup 100,- Kč : neni to pravda pratele, naopak, abstinenti, dietari, solochlastometri, vsichni z kolina a podobna verbes budou platit 200,- Kč!!!

Z11 (bez ověření) – St, 17/12/2008 – 07:33

aha, takže když jsem

aha, takže když jsem abstinent, solochlastometr a přijedu z kolína, tak platím 600?

mauh (bez ověření) – St, 17/12/2008 – 08:04

:-)

mas to jen za 400,- kc protoze o tobe vime ze z kolina nejsi, ale jen tam budes travit nejaky cas zrejme piskanim!!!ale neco mi rika ze te z abstinentstvi vylecime takze nakonec jeste vydelas:-)

Z11 (bez ověření) – St, 17/12/2008 – 10:27

ja, toš dik, já to za ty

ja, toš dik, já to za ty mergle skusim dohnat, hned jak přindu!
abstinencu si naplánuju, a přinéhoršim to zase nevynde, no :) hlavně, kdyš nestrávim večer u televize v obyváku (pamětníci pochopí :))

mauh (bez ověření) – Čt, 18/12/2008 – 16:15

Neboj se ...

se stovkou počítám .. já si to pití totiž vykompenzuju jídlem:-)

Jana Uherková – St, 17/12/2008 – 12:42

Asi to neklapne

Moc mě to mrzí, vím že to bude o5 velká akce, ale já nedojdu. Máme třídní sraz...ale možná dorazím jako půlnoční překvapení :-)))))

Luke (bez ověření) – St, 17/12/2008 – 09:36

Ano, ano - už jsem o tom

Ano, ano - už jsem o tom slyšela, samozřejmě jste vítáni i později a můžete dojít kdy budete chtít! ;)

Sekva (bez ověření) – St, 17/12/2008 – 13:16

Já se taky přijdu na

Já se taky přijdu na chvilku podívat, jak se vám tam daří, čili si u mého jména prosím udělej fajfku do kolonky "přinde" (je to hned vedle chlívečků "nesledovat spotřebu", "VIP čuně" a "po usnutí přikrýt", tyhlety zaškrtni taky ;-) ).

Zdeněk Uherka – St, 17/12/2008 – 10:29

Já dojdu taky, jestli mi

Já dojdu taky, jestli mi tedy nezabouchnete dveře. A možná vezmu i pomazánku, samozřejmě česnekovou:-). Ludva

Ludva (bez ověření) – St, 17/12/2008 – 20:39

Přijď!

Uděláš mi radost:-)

David Konečný – Čt, 18/12/2008 – 02:29

Udelas radost nam

Udelas radost nam vsem!

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 18/12/2008 – 02:59

že by ...?

Tak mám pocit, že všechny vánoční besídky se konají právě v sobotu. Nějak se nemůžu rozhodnout. Ale při četbě komentářů mě okouzlil nápojový lístek - tedy hlavně ten punč :)... Pokud mě do té doby neskolí choroba (něco se o mě pokouší), na chvilku se zastavím a ochutnám(?)
Jana M

XiaoXin (bez ověření) – Čt, 18/12/2008 – 10:31

Přijdu!

Ahoj,
tak já bych taky dorazila, teda pokud není tato akce pouze pro aktivní členy vašeho stále slavnějšího korfbalového klubu ( i když asi by to nebylo poprvé, co jsem se tak nějak sama pozvala ke Šnevovi:))

klubkovlny (bez ověření) – Čt, 18/12/2008 – 15:30

Určitě není, když jdu i

Určitě není, když jdu i já:-) A snad budou mít i někteří radost. Aspoň to psali:-)

Ludva (bez ověření) – Pá, 19/12/2008 – 09:39

Sekvi, díky ...

užila jsem si to:-)

je vidět, že funkce KUKO je ve správných rukou

Jana Uherková – Ne, 21/12/2008 – 17:36

Večírek byl luxusní

Večírek byl luxusní záležitost, díky všem, co se na něm podíleli ! Už teď se moooooc těším na fotky - jednak si doplním drobné mezery v průběhu večera ;-), druhak si připomenu, jak mi bylo báječně ve fešném kostýmu, ten jsem si náramně pochvaloval :-)) Soutěže byly výborný a hodně jsem si je užil - samozřejmě z velké části díky báječné partnerce ;-) A taky díky všem, jež mi dali hlasy, díky kterým jsem vyhrál Masku roku! Možná, že za baču budu chodit častěji, když jsem pak takovej švihák ... koneckonců jsem se v tom cítil tak nějak sám sebou, a postavu mám skvělou, takže si to můžu dovolit :-P :-D

Zdeněk Uherka – Ne, 21/12/2008 – 21:23
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i