Elbe Cup 2010

Martin Uherka – Ne, 06/06/2010 – 22:58

Máme za sebou opět velmi povedený turnaj a můžeme říct, že jsme ostudu neudělali. Vše důležité asi nenajdete v článku, ale možná se něco objeví v diskusi. Nabídnu vám alespoň stručná fakta.

Byli jsme nalosováni do skupiny s Mix teamem, Kolínem a Prahou - v tomto pořadí jsme se s nimi utkali (druhá skupina sestávala z Brna, Českých Znojma, Děčína a STAP party). Sestava se takřka neměnila, čtveřice tvořili Honza s Ondoru, Aničkou a Jančou plus Miňa a Šuk, které doplňovaly Barča, Katka a Emmi. První čtveřice sázela na rychlý pohyb a střelbu, druhá na ukolébání soupeře želví rychlostí. Každá taktika měla něco do sebe.
První dvě utkání jsme vyhráli, na výsledky se mě neptejte. Do třetího jsme vstupovali v mírné euforii a po tříhodinové pauze, která nás poněkud uspala. Nadšeně hrající Pražané nás snadno porazili. Netrefili bychom ani koš pro minižáky.
Tím jsme do semifinále nastupovali proti STAP partě. Kdo neznáte STAP, jako byste nebyl. Nicméně nevědomým prozradím, že je to název oblíbeného zařízení vedle kolínské haly. Nejmladším "klukem" týmu byl Martin Bittner, ostatní spoluhráči byly mnohem zkušenější (hlavně věkem). Děvčata jakbysmet. Nicméně, tento tým prošel základní skupinou bez ztráty kytičky. My všichni víme, že to bylo tím, že měli nejvíc hráčů na střídání :). No, a tenhle výkvět dinosaurů se nezastavil ani s námi a zdecimoval nás na cestě do finále (které pochopitelně vyhrál).
Po lekci z efektivity pohybu a v zakončení nám zbýval již jen zápas o třetí místo. Očekávali jsme lítý boj, ale soupeř z Prahy byl v druhém klání již viditelně vysílen, takže tentokrát jsme měli navrch my a vylepšili tak loňské umístění o jeden stupeň, na bronz. Nevím, kdo má doma pohár, já mám diplom a želé-tukany.
Večerní párty, vyplněná grilováním masa rukou předsedy TKC Děčín a povídáním o ptáku Ohniváku, příjemně ubíhala. Někteří jsme taky nakonec uběhli a před nočním životem v budově TJ Slavoj dali přednost spánku ve vlastní posteli (a mikrospánku v autě...). O podrobnosti z celé párty si řekněte někomu jinému :).

Za sebe mohu říct, že příští rok bych rád jel zase. A co budete dělat v červnu 2011 vy?

Jen tak dál :-), pěkně

Jen tak dál :-),
pěkně stupínek po stupínku až na místo nejvyšší ;-). Blahopřeju!!!

Jana m.

XiaoXin (bez ověření) – Po, 07/06/2010 – 08:41

Pohár má teď doma pod

Pohár má teď doma pod polštářem Barča, která se s ním určitě chlubí, kudy chodí :-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 08/06/2010 – 11:28
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i