Účastníci soustředění jsou jasní, místo kopaček bereme turfy!

Jan Mynařík – Pá, 11/07/2008 – 01:15

Lidé se hlásili, někteří pak zase odhlašovali, jiní si vzpomněli pozdě, ale teď už známe účastníky zájezdu (viz níže v článku). Pomalu se rýsují už i některé části našeho programu v Holandsku. A hlavně: budeme tam na umělé trávě, na kterou kopačky nepatří, takže ideálně turfy s sebou! Turfy používá spousta lidí i na na klasické živé trávě a nemůžou si to vynachválit, je to prostě bota a noha z toho tolik nebolí. V nejhorším případě by mohly stačit i jiné boty na ven.

Takže kdo jede? Holky: Anet, Sekva, Gába, Jiťa, Anička a Vycha. Kluci: Miňa, Zdena, Šnef, Honza, Ondra, Dava, mladej Miňa, Marťa J. a Brašule. Z toho plynou čtyři auta, když jedno místo zůstane neobsazené (počítaje 4 osoby na auto, 1000km cesta v pěti by nešla).

Program, na kterém se určitě ještě blíže dohodneme, je zatím zhruba následující. Odjezd v sobotu 9.8. velmi brzo ráno, příjezd do Enschede odpoledne, na večer dohaduji nějaké přivítání, které bychom doplnili přivezenými českými specialitami (samozřejmě určené pro místní).

Dalšími pevnými body jsou úterý a čtvrtek večer, kdy máme na programu společný trénink s výběrem DOS-WK Enschede pod dohledem jejich profi trenérů. Ve středu odpoledne pak naši trenéři zpestří českým tréninkem "Korfbalové dny" pro děti, které probíhají v úterý až čtvrtek.

Odjezd předběžně plánujeme na neděli 17.8. ráno. Ostatní program bude určite obsahovat tréninky, výlet do nějakého historického města v Holandsku, výjezdy po okolí (kousek nižně od Enschede by mělo být pěkné jezero na koupání), návštěvu centra Enschede. S programem nám na místě pomůže předseda DOS-WK Marcel Winters. Pokud vybyde čas, tak se pokusím dohodnout i zápas a trénink v Bennekomu, kde sídli Edwin a Martina Boumanovi.

Další informace pořád kopírují ty původní z dřívějšího článku.

A samozřejmě budu vybírat tu zálohu 1000 Kč, tak si účastníci nachystejte portmonky. Zkusme to už na sobotní valné hromadě ;-)

boty

pro ty co nemaji turfy!budte v klidu ty dnesni umele travy to je na pohodu i na normalni boty, byva to vysypane gumovyma pilinama a neklouze to.....takze nemusite hned bezet do adidasu a kupovat funglovky lota:-)))i kdyz mina to mohl zasponzorovat:-)))

a jeste navrhuji navrat v sobotu, protoze volna nedele pred nastupem do prace je tzv. nic proti nicemu

Z

Z23 (bez ověření) – Pá, 11/07/2008 – 06:56

Normalni boty by mely byt v

Normalni boty by mely byt v klidu. Ale co ja vim, tak to vysypavaji piskem, aby to prave trochu klouzalo ... z duvodu, aby to vide pripominalo normalni travu.

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 11/07/2008 – 07:51

rek bych ze i podle ztech

rek bych ze i podle ztech fotek je to ta umelka vysypavana piskem, je to ta starci generace, nez jsou ty co se delaji ted, ty uz se vysypavaji gumou jak pise zdena,
na tom pisku to klouze vic nez na te gume, no zvazte ty boty, ale myslim ze se daji pujcit od nekoho, ma je spousta lidi

martin j. (bez ověření) – Pá, 11/07/2008 – 08:50
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i