Mikulášsko-Vánoční besídka 9.12.2011

Tereza Sequensová – St, 23/11/2011 – 21:20

Tak jako každý rok, i letos proběhne besídka, tentokrát nazvaná Mikulášsko-Vánoční. Kvůli seniorským zápasům, které jsou stanoveny na poslední předvánoční víkend se letos sejdeme již brzy a to 9.12.2011. Besídka je určena pro všechny korfbalové nadšence, ať už hráče či nehráče a to od těch úplně nejmenších až po ty největší, od nejmladších po nejstarší. Samozřejmě také budeme rádi, když se zúčastní i rodiče a to jak malých dětí, větších dětí, tak klidně i dospělých. Detailnější pokyny naleznete níže v článku.

Akce bude probíhat v tělocvičně, tam, kde normálně probíhají všechny tréninky. Sraz bude od 17.45, kde se děti rozdělí do týmů, ve kterých později budou soutěžit v různých korfbalových i nekorfbalových disciplínách. Pro rodiče bude připraven doprovodný program v podobě několika druhů nápojů. Stejně jako vždycky bude veškeré dění na palubovce bude probíhat V MASKÁCH. Masky jsou povinné pro všechny aktivní korfbalisty. :) Pro rodiče a ostatní návštěvníky dobrovolné. Několik nejlepších masek bude samozřejmě vyhlášeno a oceněno. Pro všechny, převážně asi pro rodiče, je připravena soutěž O NEJLEPŠÍ POCHUTINU. Přijďte se prosím pochlubit vašimi kulinářskými dovednostmi, kvalifikovaná porota tyto ohodnotí a nejlepší kuchaře a kuchtíky taktéž odmění. :)

Po tom, co se na palubovce dosoutěží se přesuneme do jídelny, kde bude buď stromeček, nebo Mikuláš (uvidíme, jestli se nám Mikuláše podaří přemluvit, protože už bude mít v té době všechny návštěvy dětí za sebou a bude už zase odpočívat) a zároveň zde vyhlásíme výsledky všech disciplín, tedy soutěže v družstvech, masky a pochutiny. Poté bude následovat volná konzumace a konverzace, po které se převážně starší část účastníků může přesunout do blízkého Hobitu, k příjemnému zakončení celé besídky. Posezení je domluveno v tamější vinárně.

Dotazy a připomínky

Pokud vám v článku něco chybělo, nebo se chcete na něco zeptat, obraťte se na mě nebo na trenéra vašich dětí.

Sekva (bez ověření) – St, 23/11/2011 – 21:28

Moc ráda bych se

Moc ráda bych se zúčastnila, ale ve stejný termín máme firemní akci. Proto se budu snažit vyslat zbylou část rodiny, včetně vzorku nějaké té pochutiny.

Jana B. (bez ověření) – Čt, 24/11/2011 – 14:50

Už se to blíží!!

Pozor, pozor - akce proběhne již tento pátek!!! Těšíme se na vás... :)

Sekva (bez ověření) – Po, 05/12/2011 – 11:44
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i