Dorostenci v dohrávce neuspěli

Martin Uherka – Ne, 13/03/2011 – 16:27

V dohrávce 6. kola základní části ČDKE přivítali dorostenci na domácí palubovce neporažený celek TJ Znojmo MS YMCA. Snaha získat cenné body a vylepšit si pozici před finálovou nadstavbou bohužel nevyšla a hosté si odvezli dvě snadná vítězství.

SK RG Prostějov - TJ Znojmo MS YMCA 15:23 (7:12)
Sestava a koše: Ambrosová 3, Galíček 1, Marek T. 6, Zelinková - Borsiczká 2 (Štefáková 1), Lužný 2, Marek M. (Vyroubal), Rajsiglová (Drábková)

SK RG Prostějov - TJ Znojmo MS YMCA 11:23 (6:11)
Sestava a koše: Ambrosová 1, Galíček 4, Marek T. 1, Zelinková 1 - Drábková, Lužný 2, Štefáková 1 (Borsiczká 1), Vyroubal

I v naší nejlepší sestavě bychom museli hrát velmi dobře, abychom mohli pomýšlet na body proti favoritovi celého ročníku. Postrádali jsme však dvě opory základní sestavy - Barču Planičkovou a Honzu Tichého. Toto oslabení bylo příliš citelné, nedokázali jsme jejich herní přínos dostatečně nahradit. A to i navzdory skutečnosti, že soupeř přiljel jen se třemi děvčaty. Obě utkání jsme bojovali na jedné straně s úspěšností zakončení v jedné čtveřici a s organizací hry ve druhé čtveřici. Proti aktivním obráncům ve trojici soupeře jsme hráli příliš stereotypně a snadno ztráceli míče. Znojmo naopak využívalo kvalitního doskoku a dobré střelby ze střední a velké vzdálenosti. Jediný okamžik, kdy jsme dokázali hrát se soupeřem vyrovnaně, byl v úvodu druhého poločasu prvního utkání. Dvakrát jsme se přiblížili na rozdíl dvou košů, ale po šňůře devíti zásahů Znojma bez odezvy z naší strany bylo rozhodnuto. V druhém utkání se stejně dlouhá střelecká série povedla hostům na přelomu poločasů a dvanáctibodový rozdíl vydržel až do konce střetnutí.

Můžeme se jen těšit na odvetu ve Znojmě, kam přijedeme v plné síle a věřím, že můžeme soupeře porazit. Nyní se však naše síly musí upínat na příští neděli 20.3.2011 - na domácím hřišti se utkáme s Kolínem o naději na finálové střetnutí.

i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i