Mládí na lídra nestačilo

Jan Mynařík – Ne, 28/01/2007 – 23:14

Prostějovští dorostenci chtěli zápasy s vedoucím Znojmem potvrdit zlepšující se formu nastartovanou v duelech s Českými Budějovicemi. Museli se však nejdříve vypořádat s těsnou obranou soupěře z jihu Moravy. Fotky.

Prostějov - Znojmo 9:15 (3:7)

Prostějovské naděje vlétly do zápasu s vervou a po dvou proměněných šancích vedly 2:0. Poté však hosté přidali na obraně a náš tým začal mít v útoku problémy. Po několika neúspěšných útočných pokusech a snížení ze strany hostí se do přihrávek naších dorostenců začala vkrádat nejistota a mnoho útoků tak skončilo pouze přihrávkou v rukou soupeře. Znojmo nabídnutých příležitostí využívalo a v poločase mělo náskok čtyř košů. Po poločase hráči přece jenom našli recept na vysunutou obranu hostí a dokázali skórovat, soupeř byl však pořád o krok vpřed. Možná s blížící se jistotou prohry došlo ke zlepšení psychické pohody našich hráčů, což se projevilo nápaditějšími útoky, zlepšenou koncovkou a zkorigováním skóre na přijatelnější podobu v průběhu posledních 15 minut.
Sestava a koše: Smrček 3, Bednář 2, Kadlecová 2, Sequensová 1, Tichý 1, Šťastná, Trval (31. Ondrouch), Žáková

Prostějov - Znojmo 10:16 (6:8)

Druhý zápas sice nezačal naším okamžitým jako ten první, ale předváděná hra více odpovídala ambicím našeho celku. Přestože Znojmo v poločase uhájilo vedení, hra byla i po přestávce vyrovnaná a utkání slibovalo zajímavý závěr. Bohužel soupeř dokázal v posledních 15 minutách smrtícím způsobem potrestat naše chyby a odskočit tak až na konečný rozdíl 6 košů. Závěrečné skóre je pro nás vzhledem k prvním třem čtvrtinám zápasu možná až příliš kruté.
Sestava a koše: Bednář 3, Kadlecová 3, Smrček 3, Šťástná 1, Čížek (47. Ondrouch), Sequensová, Tichý, Žáková

Pěkně...

Hezkej článek, Miňo...zavedeme tradici, že články o zápasech týmů si jako trenéři budeme psát navzájem?

Martin Uherka – Po, 29/01/2007 – 00:22

Klidně, nevidím v tom

Klidně, nevidím v tom problém ;-) Teda pokud ty zápasy uvidím, což by aspoň u domácích mělo platit.

Tvůj článek je taky dobře napsanej :-)

Miňa

Jan Mynařík – Po, 29/01/2007 – 00:46

I když možná úplně

I když možná úplně nejlepší by bylo, kdyby ty články psal někdo úplně jinej a jenom si nám řekl o hodnocení trenéra ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Po, 29/01/2007 – 11:14
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i