A to je konec, přátelé...

Martin Uherka – Po, 23/04/2007 – 08:59

Poslední letošní ligový zápas odehráli dorostenci na finálovém dni ve Znojmě. Soupeřem v utkání o bronzovou medaili byly České Budějovice. Jak to všechno dopadlo, si přečtěte dál...

Utkání začalo špatně už v úterý na tréninku, kdy si Honza Tichý narazil prst a dostal slušivou bílou parádu. Marťovi Jarešovi doktor pro změnu zakázal pohyb úplně (OK, na WC mohl, ale pomalu). Zbývající část pracovního týdne jsme zaplnili sháněním dvou hráčů, aby nás jelo osm. Podařilo se, kluci velký dík vám oběma a stejně tak agentům - naháněčům.
A teď už k samotnému utkání. Celý první poločas jsme hledali souhru a střelbu, občas jsme poslali míč za čáru, aby se podíval, jestli tam někde některá mrška neleží...neležela, akorát soupeř měl další šanci na útok. Nicméně naše obrana nebyla vůbec špatná, dostali jsme jen čtyři koše. Jenomže náš první koš z Ondrových rukou přišel až v 25. minutě. Po poločasovém zklidnění a taktické nalévárně, jsme krátce po zahájení druhé půle snížili na 3:5, ale byl to jen malý záchvěv, který brzy vyšuměl. Budějice hrály takticky dobře a nenechaly si ujít vítězství, které se dlouho rýsovalo. Konečný výsledek 5:9 (1:4) byl zasloužený.

Vzhledem k podmínkám byl náš výkon vcelku očekávaný a na víc jsme rozhodně neměli. Škoda, že tento tým končí a do příští sezóny vstoupíme v nové sestavě. Přesto chci všem hráčům poděkovat a teším se, až se potkáme v září jako spoluhráči a nebo svěřenci.

Málem bych zapomněl!!!
Velký dík patří fanouškům, kteří nás i přes nezdary hnali hlasivkami a rukama vpřed. Díky všem našim i znojemským, kteří se přidali a vytvořili skvělou atmosféru finálového dne.

ahoj, chtěl jsem se tady

ahoj,
chtěl jsem se tady jen touto formou omluvit Všem hráčům i trenérovi za mou neúčast na posledním zápase této sezóny.
I když to tak možná nevypadalo, tak jsem byl opravdu nemocný a od čtvrtka odpoledne do neděle dopoledne mi bylo opravdu špatně a nemohl jsem být na nohou déle než pět minut.
Myslím, že za daných okolností jste to zvládli velice dobře, až na tu prohru, ale co se nepovedlo teď, může se povést příšte, tedy už v kategorii dospělých mám na mysli.
Teď už jem snad zdravej a budu se moct zapojit do letní přpravy.

Martin Jareš (bez ověření) – Po, 23/04/2007 – 13:55

.......teda ne jako na tu

.......teda ne jako na tu prohru, nýbrž na ten výsledek, který skončil v náš neprospěch,,,,,,,teď jsem se do toho zamotal....:) , no prestě jste dobříí ;-)

Martin Jareš (bez ověření) – Po, 23/04/2007 – 14:00

:)

V pohodě, draku, hlavně se dej do pořádku, za pár týdnů nás-vás čeká Prievidza a tam si to vynahradíme (aspoň trochu).

mauh (bez ověření) – Po, 23/04/2007 – 17:03

Díky!...všem!

Ahoj všichni!!....Dlouho jsme na takový finálový den čekali a letos se to opravdu povedlo...co už na tom, že se nepovedla výhra(ano vím, každá prohra bolí, i tahle -určitě nemůžu tvrdit, že mě to nemrzí-všichni víme, že jsme se spojili a šli kupředu i přes určité nezdary a rozpory)-ALE!!!!-zapřemýšlejte a uznejte sami, že.... důležité a krásné jsou ty okamžiky, které jsme mohli strávit spolu po celou dobu naší sezóny-ty cesty, zážitky, srandu i emoce, které jsme všichni zažili nám nikdo nevezme a budu na ně určitě dlouho vzpomínat-tímto jsem chtěla říct, že jsem(a vždy jsem byla) moc a moc ráda, když jsme spolu mohli nastoupit na plac v tak bezvadné sestavě a prostě bojovat-bojovat za nás, za Prostějov a jeho čest, za trenéra a za vše, co vás právě napadne!!...DĚKUJI všem spoluhráčům, že mi to umožnili prožít!!...

Neuvěřitelné díky ale patří osobě, která se o nás starala již od útlého věku, a které si všichni od srdce hrozně vážíme!!! Ano, samozřejmě, jsi to ty,šuku!!! DĚKUJEME ZA VŠE, co jsi pro nás udělal, někdy jsi to s námi neměl lehké!!!

Speciální díky všem fanouškům, kteří nás kdy přišli podpořit na zápas!! Hlavně také výpravě do Znojma! Moc vám to slušelo a mile nás to překvapilo!! Snad jsme vás moc nezklamali!!..Díky

A mé osobní díky Ivě, ta mi pomohla pochopit pár věcí, které jsem do té doby nechápala a moc mi pomohla, když mi bylo nejhůř! Díky i tobě!...

Pa, zdraví vás Gabča!!

Gabča (bez ověření) – Po, 23/04/2007 – 20:36

.

Těším se, jak si pár následujících týdnů odpočinu a naberu síly, protože ještě víc se těším na další sezónu s váma fšema, mrdky jedny :))))
Takže nejpozději v Prievidzi ahoj, až na tu cmundu z Mostkovic, které tímto přeju Alles Gute!
jogbav

mauh (bez ověření) – Po, 23/04/2007 – 21:32

Článek o dorosteneckém

Článek o dorosteneckém boji na extrakorfbal.cz :
http://www.extrakorfbal.cz/?p=48

Miňa

Jan Mynařík – Út, 24/04/2007 – 14:54

ahoj! chtěla bych se

ahoj!
chtěla bych se připojit ke Gábě (máš úplnou pravdu, tohle nám nikdo nevezme!) a taky všem poděkovat! speciálně šukovi "dík táto":-) nejen za finale ale za celou sezonu. už se těším na tu další! tak snad to vyjde..

Jiťa (bez ověření) – Út, 24/04/2007 – 17:01

Chtel bych podekovat za me,

Chtel bych podekovat za me, ale i za ostatni, kteri to zcela jiste citi stejne, vsem dorostencum za bojovny vykon do posledni chvile a hlavne za vynikajici reprezentovani prostejovskeho korfbalu a klubu na vrcholne akci ceskeho korfbalu. Diky moc!

Snad jsme jako fanousci aspon trochu stali za to ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 24/04/2007 – 17:28

Co víc říct...

Gába to fakt vystihla, máme spolu spoustu zážitků - ať už dobré nebo špatné, vzpomínat stejně budeme víc na ty dobré a těch rozhodně nebylo málo. ;)
Šuk sice psal, že tenhle tým končí, ale končí v dorostenecké soutěži - pokud budeme chtít můžeme pokračovat ve stejné sestavě i za dospělé..
A když ne, tak se klidně můžeme scházet na trénincích - ať už na pátečních v hale nebo sobotních-večerních někde v terénu! ;)))

Tak jo děcka, díky všem! A díky Šuku!! ;)

Sekva (bez ověření) – Út, 24/04/2007 – 20:07

:)

Abych pravdu řekl, vůbec by mi nevadilo, kdybych si mohl aspoň párkrát zahrát v sestavě jako v úterý před finálovým dnem :) Musím přiznat, že se mi to dost líbilo, a možná jsem letos nehrál v lepším složení (myslím tím z osobního pohledu). poslední odstavec beru jako samozřejmost, Sekvi :)))

mauh (bez ověření) – Út, 24/04/2007 – 20:18

S kazdym koncem prichazi i

S kazdym koncem prichazi i novy zacatek. Budoucnost bude jenom pozitivni!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 24/04/2007 – 21:48

*Jste výborná parta*

Děcka, je radost se na vás dívat a taky číst si zdejší diskusi. Čiší z vás soudržnost a nefalšované potěšení ze společného koníčka. Myslím, že můžu za všechny teprve se rozkoukávající "R-hráče" říct, že jsme rádi, že jsme poznali korfbal i vás :o)))

Zvu vás všechny na sobotu 19.května na tradiční oblíbenou akci "Smržické vandr", který spolupořádáme a kde se můžete kolektivně vyřádit na kolech nebo pěšky. Pozvánky u Bráchy :o)))

Lenka C. (bez ověření) – St, 25/04/2007 – 10:02

.....a krome kol a nohou,

.....a krome kol a nohou, lze pouzit i auto? :-D Ne, delam si srandu. Treba se dohodnem a vyrazime.

Jinak diky za pochvalu, jsem se celej cervenal ;-)

Miňa

Jan Mynařík – St, 25/04/2007 – 17:32

autem jo, ale bez diplomu ...

... a medaile :o), tak to radsi přehodnoť.

Lenka (bez ověření) – Čt, 26/04/2007 – 05:49
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i