Žákovský maxikorfbal, pardon, Český pohár

Martin Uherka – Po, 18/06/2007 – 12:58

Jak se již stalo tradicí, i tento červen se v Chřenovicích konal velký letní turnaj žákovských družstev, letos jako Český pohár. Několik našich hry chtivých žáků se rozhodlo spojit síly s Brnem (a naopak) a vytvořili jsme tým, schopný všeho.

Letos bylo celkem deset družstev starších žáků rozděleno do dvou skupin po pěti. Postupně jsme se utkali s Českými Budějovicemi (V), Znojmem (P), Prievidzou (V) a Děčínem (V). Druhé místo ve skupině nás-vás* poslalo do čtvrtfinále proti Moravské Třebové, kde naši-vaši* hráči, díky zkušenostem a výskové převaze, vyhráli a postoupili do semifinále. Tolik sobotní zápasy, které si jednotlivci prokládali řáděním v Sázavě a navazováním kontaktů s hráči jiných družstev. Celý den zakončilo prestižní utkání Kolín - Zbytek republiky, kde byly k vidění mnohdy neuvěřitelné akce, padla spousta košů, vznesla se spousta prachu a přihlížející bouřili potleskem (ok, troch přeháním...) Již tradičně kvůli únavě byl sobotní večer v táboře mnohem klidnější.
Nedělní zápasy, přímo rozhodoující o umístění a úspěchu či neúspěchu všech týmů, nás-vás* zastihly v poněkud mdlé formě, bez chuti a nápadu. Výsledkem byla dvě utkání, která se nedají označit zrovna za povedená. Nicméně výsledné čtvrté místo je dobrým, skoro až výborným výsledkem našeho-vašeho* mix-týmu.
Naše polovina týmu: Marta Borsiczká, Bára Planičková, Honza Tichý, František Trval, Katka Zelinková.

Tolik fakta. Já osobně označuji tento turnaj za velmi vydařený. Pro mě a Anet - ahoj Anet:) - byl spojen se seminářem rozhodčích, kdy v sobotu jsme pískali a na neděli jsme vytvořili dvojice píšťalka+praporek, abychom mohli lépe vzdorovat bouřícím emocím jednotlivých trenérek a trenérů ve vypjatých zápasech play-off. Řekl bych, že se nám to povedlo :)). Z osobního hlediska jsem velmi spokojený se všemi našimi-vašimi* účastníky a týmem doprovodu, jejich výkony a odpovědným přístupem k zápasům.
Po dlouhé době se z náročného turnaje vracím sice fyzicky dost vyřízený, ale načerpal jsem kvanta pozitivní psychické energie, která se bude hodit za dlouhých zimních večerů.

Zdar jak noha
šuk, účastník výpravy Labfrokixam.

PS: Pro Fanu, který stránky často čte: František byl nejlepší střelec naší poloviny s devíti koši.
*) Tento výraz nechť s dovolením popisuje společné snažení brněnských a prostějovských starších žáků

Super! Ma to jmeno vypravy

Super!

Ma to jmeno vypravy nejaky duvod? ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Po, 18/06/2007 – 13:39

Ale :)

Vážně Tě nic nenapadá?? Důvod to samozřejmě má :)

Martin Uherka – Po, 18/06/2007 – 15:33

No nejdriv mi to znelo jako

No nejdriv mi to znelo jako prasky na s**cku, ale ted uz to vidim jasne jak v zrcadle :-D

Miňa

Jan Mynařík – Po, 18/06/2007 – 15:35

??

ty na to bereš prášky? A čtou to děti...

Martin Uherka – Po, 18/06/2007 – 16:07

Tak to se omlouvam .... No,

Tak to se omlouvam ....

No, kdyz uz je nejhur, tak i prasky :-)

Miňa

Jan Mynařík – Po, 18/06/2007 – 16:14

to je fakt

na každýho to jednou přijde. hlavně, že si pokecáme :))

Martin Uherka – Po, 18/06/2007 – 16:51

PS:ale ja sem fakt chodim

PS:ale ja sem fakt chodim casto! jo a diky za pochvalu:) hej a pridejte nase fotky a tabulky s vysledkama!!!

Fana (bez ověření) – St, 27/06/2007 – 10:13

Mysliš že nás někdo

Mysliš že nás někdo někdy někde fotil?? :P Teda jako nevim nebudu zbytečně šiřit nepravdivy pomluvy :D Ale ty výsledky by se hodili :) Tak lovu zdar..

Emmi (Marta) (bez ověření) – St, 27/06/2007 – 18:20

Myslim, ze v budoucnu budeme

Myslim, ze v budoucnu budeme pro vysledky vsech tymu pouzivat ty ze stranek svazu: http://www.korfbal.cz. Stejne tak pro statistiky.

Fotky zaku jsou akorat z prosince, kdy jsem sam fotil. Jestli mate nejaky fotky, tak dejte vedet, rad je sem dam. Jinak ja fotim zapasy senioru a pritom jsem trener. Bohuzel oficialniho fotografa nemame :-D

Miňa

Jan Mynařík – St, 27/06/2007 – 18:32

Tak to by se v tom připadě

Tak to by se v tom připadě mělo určitě napravit :)

Emmi (bez ověření) – St, 27/06/2007 – 20:56

Jaké tabulky a výsledky?

trochu blíž mi uveď, které tabulky a výsledky chceš doplnit...ale předem píšu, že z maxikorfbalu si je nepamatuju, neboť jsem si to nepsal. Zbytek by měl být v pořádku.

mauh (bez ověření) – Čt, 28/06/2007 – 05:46
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i