Dorostenci měli vítězství na dosah

Tereza Vychodilová – Ne, 30/03/2008 – 22:08

Volejte sláva a pět dní se radujte!!! Pro tentokrát povedu svůj monolog v optimistickém duchu, protože dorostenci odehráli 30.3. své poslední zápasy základní části s týmem Děčína a byl to zatím náš nejlepší výkon. To nejlepší si schováváme až na baráž.

Stalo se už tradicí na začátku podotknout, že něco neklapalo tak, jak by mělo. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. Naši přátelé z Děčína byli v nezáviděníhodné situaci, to se zase musí uznat, poslední kolo hráli na druhé straně republiky a ještě ke všemu se měnil čas. Tím už jsem naznačila vlastně vše. My jsme se sešli ku všeobecnému překvapení všichni ve správný čas a začali jsme se rozcvičovat. A minuty běžely a my jsme se rozcvičovali a protahovali a poskakovali a humor nás začínal pomalu přecházet. A bylo 10:00, Děčín nikde, i nás naše počáteční aktivita přešla, tak jsme jen seděli a čekali. Děčínský minibusem se přiřítil ke škole se zpožděním 45 minut! I v Děčíně totiž existují experti, kteří ignorují posun času. My jsme mezitím stihli sehnat i časomíru a diváci, kteří přišli aspoň na druhou půlku, s nadšením zjistili, že stíhají utkání od začátku! Poněkud horší to měli ti, co přišli na plánované zahájení:o))!

Před zápasem jsme dostali několik pokynů, každý svou vlastní Kinder čokoládu, uvnitř které se skrývala ta úžasně obrovská porce mléka, ale hlavně jsme chtěli konečně překonat hranici 10 košů a vymáčknout z Janči ten pohár!!

SK RG Prostějov – TKC Děčín 11:12 (4:5)

Jak si můžete povšimnout, tak se nám to povedlo. Aspoň malá náplast na prohru. Celkově se zdálo, že jsme se dnes předháněli v zahazování šancí. Bonus byl za neproměněnou penaltu, čímž se naše dnešní katastrofální úspěšnost vysvětluje :o)). Další chyby byly především ve zbytečných koších v obraně. A největší chyba byla hlavně ta, že jsme nedali o dva koše víc nebo aspoň o jeden víc než oni. Sem tam se objevila přihrávka za záda a musím pochválit i doskok (Dušane, to je pro tebe).
Sestava a koše: Tichý 5, Sequensová 2, Vychodilová 2, Planičková 1, Sochor 1, Borsiczká (Kadlecová), Marek, Ondrouch

SK RG Prostějov – TKC Děčín 10:11 (4:8)

V druhém zápase jsme se stále předháněli v tom, kdo přehodí koš ve vyložené šanci nejvíc, stále jsme se nedostatečně koncentrovali v obraně a dostali pár zbytečných košů. Z toho taky vyplývá poločasový výsledek 8:4 pro Děčín. My jsme se ale nechtěli vzdát a chtěli jsme si vybojovat první letošní body a druhý zmrzlinový pohár (to jsme ještě nevěděli, že na dva poháry nemáme nárok :o)). V druhém poločase jsme dali víc košů než soupeř, ale štěstěna si asi taky zapomněla posunout čas a prostě nepřišla. No nemusela ani chodit, stačilo by, kdyby nám aspoň přála!!
Sestava a koše: Kadlecová 5, Tichý 3, Planičková 1, Vychodilová 1, Sequensová, Marek, Ondrouch, Sochor

Po sprše jsme se vydali ještě na slibovanou odměnu a aspoň si ty dvě prohry o koš trochu osladili. Toť pro tentokrát vše a doufám, že se těšíte na baráž stejně jako my :o)).
Hasta la vista.

Udělali jste to napínavé

a je vidět, že už víte, jak na to. Gratuluju k bojovnému výkonu. V baráži už Vám vítězství nikdo nevezme :o))

Lenka C. (bez ověření) – Po, 31/03/2008 – 07:53

Hezke zapasy

Hezke zapasy, ktere jsem jako divak snad nalezite ocenil :-D

Miňa

Jan Mynařík – Po, 31/03/2008 – 10:57

Kdybych jen tušila, že

Kdybych jen tušila, že Děčín bude mít takové zpoždění, tak jsem ten první zápas taky stihla :-(.
Vzhledem k tomu, že si doma "vytvářím prostor pro účast v posledním kole v Táboře" (tedy pokud budu nominována, abych hájila barvy Prostějova, nikoli abych mizernou hrou zneuctila dres klubu ;-)) - zdálo se mi nanejvýš nevhodné odfláknout nedělní oběd a jít sledovat druhý ze zápasů....
Při baráži budu držet palce!
Ať vám rostoucí forma ještě roste!!!
Jana M

Xiaoxin (bez ověření) – Po, 31/03/2008 – 11:32

Škoda, že jsem to nemohl

Škoda, že jsem to nemohl vidět, ale snad s vámi zažiju (samozřejmě úspěšnou :)) baráž. Zatím poctivě trénujte!!

mauh (bez ověření) – Po, 31/03/2008 – 19:38

Tak myslím, že se též

Tak myslím, že se též mohu s "radostí" klasifikovat jako divák (sic lavičkový - třikrát hurá rozpadajícím se kolenním kloubům! :)) Byla radost dívat se na tyto zápasy, ovšem nervy nám všem u stolku tekly a to pořádně, zvlášť, když v poslední minutě prvního zápasu byl stav stále nerozhodný 11:11 :) Taky musím pochválit Martina s Tomem, myslím, že hodně pomohli. Jen mě mrzí, že jsem nepřekecala víc lidí, aby se přišli podívat (holt neděle ráno je neděle ráno :) A snad poslední připomínka - zmrzlina byla výborná, díky Jani :)

Emmí (bez ověření) – Po, 31/03/2008 – 19:55

Vstával jsem ráno na

Vstával jsem ráno na zápasy s pocitem blížící se smrti, ale jsem rád, že jsem to zvládl - bylo se na co koukat a před koncem obou zápasů bych si byl býval ohryzal všechny nehty až na loketní kost, kdybych neměl jednu pracku na časomíře a druhou .. ale ne v kapse, prostě druhou rukou jsem se držel židle, jak to bylo napínavé. Hezký výkon, skvělé nasazení - byli jste dobří, hrajte jako tým jako jste hráli v neděli a věřím, že v baráži zazáříte !

brácha (bez ověření) – Út, 01/04/2008 – 08:25

:-)

hrali jste moc dobre, o vysledek nejde, body jste stejne nepotrebovali, hlavne ze vite ze na to mate a muzete zcit vyhravat...

bylo to fakt pekny

z23 (bez ověření) – Út, 01/04/2008 – 13:10
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i