Dorostenci vyhráli!

Tereza Vychodilová – Ne, 27/04/2008 – 22:41

Poslední dubnovou sobotu 26.4. jsme se my, dorostenci, utkali v prvním ze dvou barážových utkání se soupeřem z Bělé pod Bezdězem.

Sobotní předzápasové ráno nebylo tak krušné jako obvykle. Jednak proto, že jsme měli být nastoupení v plné polní až v 9:45, jednak proto, že jsme hráli jenom jeden zápas, takže jsme se unavili akorát tak, jak bylo zdrávo. No a navíc měla Gába o polovinu méně času na zranění, což se taky projevilo, protože odehrála celý zápas v podstatě v pořádku.

O Bělé se k nám mnoho informací nedoneslo, některé jsme znali osobně, ale přesto se nebylo čeho/koho bát. Menší starosti a pár vrásek na čele nám způsobila akorát napřítomnost slečny Sequensové, která se jistě s chutí připravovala na přijímací zkoušky, ale tak už to chodí.
Sobotní ráno se opravdu jevilo jako zvláštně poetické a bezproblémové, po cestě jsem nesrazila žádného stařečka na kole, nedošlo k posunu času, Českem se nepřehnala žádná vichřice, tělocvična byla připravená, časomíra na místě, prostě všechno klapalo tak, jak mělo.
V 10:30 jsme už stáli s rozhodčím i se soupeři na půlicí čáře a mohli jsme se pustit do toho, aby bylo aspoň půl hotovo.

SK RG Prostějov – KC Bělá pod Bezdězem 11:8 (4:2)

Už ani nevím, jak to všechno začalo. Patrně rozehrávkou. Od začátku jsme se přetahovali o to, kdo povede krávu za ocas a dlouho byl stav poměrně vyrovnaný. Pak jsme s dostali do –pro nás až nevídaného- trháku a v poločase jsme vedli o dva koše. Takový pocit jsme tento rok snad ještě nezažili. Do druhé půlky jsme šli odhodlaní vyhrát. Dostali jsme se dokonce do vedení o 4 koše, ale hra nezajímavá pro diváky jakoby nebyla hrou. Proto jsme ji ještě trochu zdramatizovali a nechali hosty stáhnout na rozdíl jednoho koše. Nakonec zápas skončil 11:8 a mohli jsme být všichni šťastní a spokojení.
Sestava a koše: Ondrouch 3, Kadlecová 2, Kaprál 2, Tichý 2, Vychodilová 1, Zelinková 1, Borsiczká, Zverec (31. Lužný)

Po tomto velmi, ale velmi optimisticky laděném článku vás ovšem musím vrátit nohama na zem. Druhé kolo baráže se hraje 10.5. v Bělé. To ještě není ta špatná zpráva. Ta přijde až teď. My tři nejstarší, samozřejmě nebudu jmenovat, děláme 10.5. přijímačky a nezúčastníme se jistě nezapomenutelného výletu. Proto bych chtěla našim stále mladým spoluhráčům a spoluhráčkám popřát hodně štěstí, přesnou mušku, pevné nervy, bezproblémový dojezd i odjezd a prostě to vyhrajte. A jak mi vždycky říkával Šuk - VY TO ZVLÁDNETE!!

Na závěr ještě patří poslední sbohem. Jak jsem se zmínila, tak už nepatřím k nejmladším a tímto článkem se loučím s pozicí dorostenecké zpravodajky. A proto mě napadá otázka, kdo se toho ujme místo mě?? A nehlaste se všichni!

Hasta la vista.

Gratuluju!

Gratuluju ... doufam, ze jste si ten vitezny pocit radne uzili ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Ne, 27/04/2008 – 23:17

gratulace

no a pak ze to nejde...:-)

moc gratuluju a hodne stesti do odvety

Z

Z23 (bez ověření) – Po, 28/04/2008 – 09:00

Já se taky připojuju k

Já se taky připojuju k seznamu gratulantů a mrzí mě, že sem tam nemohla být taky a užít si to s váma! Ale nedá se nic dělat, jak už Vycha psala připravovala sem se na přijímačky! ;)

Každopádně taky chci popřát ostatním dorostenců hodně štěstí do Bělé, ať se vám tam daří ještě víc než doma! A věřím vám, že to zvládnete! ;)

A taky věřím tomu, že se sejdeme v hojném počtu na tréninku! ;)

Sekva (bez ověření) – Po, 28/04/2008 – 14:19

No, snad prijdou vsichni, po

No, snad prijdou vsichni, po vitezstvi se nejenom dobre slavi, ale taky lip trenuje ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Po, 28/04/2008 – 15:01
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i