Jak to dopadlo?

Martin Uherka – Út, 13/05/2008 – 07:27

Jakpak dopadl odvetný zápas dorostenců v Bělé asi zajímá ty z vás, kteří se ještě výsledek nedozvěděli od účastníků zájezdu. Tak si počtěte :). Fotky!

V úplně nové sestavě, vytvořené kvůli kariérním povinnostem našich dorosteneckých opor (máme totiž inteligentní a zdravě ctižádostivá děvčata), jsme vyrazili vstříc nelehkému utkání. Katku, Báru, Martu, Janču, Dušana, Honzu a Martiny L., S. a Z. vezlo trio řidičů - pan J, pan D a pan M. Vše doplňovala trenérka slečna J. Poslední čtyři zmínění se po rychle uběhnuvší cestě posilnili smažákem v restauraci hned vedle haly - asi tušili, co je čeká. Dorostenci se převlékli v šatně, která procházela rekonstrukcí, a v rámci rozcvičení udivovali zaplněné tribuny dovednými technickými kousky a pohlednými herními kombinacemi.
A pak už konečně přišel úvodní hvizd rozhodčího, pana V. Rád bych popsal naši hru, ale nějak se mi nedostává slov...na jednu střelu připadalo několik ztracených přihrávek a chyb v obraně. Bělá naštěstí všechny netrestala, i tak se ale pohodlně ujala vedení a v poklidu náskok navyšovala. Poločasová ztráta ještě některým beznědějným optimistům skýtala naději (nemilosrdně falešnou), že se nám podaří zvrat utkání. Ano, málem ke zvratu došlo, ale naštěstí jsme smažák udrželi v žaludku...
Ne, Bělá přesně věděla, co má hrát. Ke konci utkání už několik diváků skandovalo "Dvacet, dvacet" a jejich oblíbenci volání vyslyšeli.
Bělá pod Bezdězem - Prostějov22:6 (11:4).
Znamená to ztrátu extraligové příslušnosti, i když šuškanda hlásí, že soupeř také nemá úplně jasno. To už je ale jiná pohádka...

AKTULIZOVANO: Fotky!

Fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 13/05/2008 – 20:52

Decka, to nevadi, aspon

Decka, to nevadi, aspon budete moct v nizsi soutezi vypilovat svoje korfbalove dovednosti a do extraligy jeste vtrhnete ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 13/05/2008 – 20:53

Ja jsem taky přišel na to,

Ja jsem taky přišel na to, že bude lepší hrát první ligu už jenom proto, že asi polovinu týmu budou zastávat žáci. Je velká pravděpodobnost, že příští nebo přes příští rok budeme hrát baráž a ta by mohla dopadnout dobře. Ja prostě věřím v to, že si dorosteneckou extraligu ještě zahraju.

Honza (bez ověření) – Út, 13/05/2008 – 21:08

:-)

Jestli všechny "dorostence" přesvědčíš (donutíš ;-)) makat se stejným nasazením jak makáš ty, tak vidím tu baráž už na příští rok :)

XiaoXin (bez ověření) – St, 14/05/2008 – 09:49

Bude to těžké, ale

Bude to těžké, ale pokusím se o to.

Honza (bez ověření) – St, 14/05/2008 – 14:11

a koše dali ...

3 Honza Tichý a po 1 koši Dušan Ondrouch, Bára Planičková a Martin Zverec

Jana Uherková – St, 14/05/2008 – 13:39
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i