Krátce z Enschede: výhra ... a hned monstrózní

Jan Mynařík – Čt, 05/02/2009 – 23:44

O uplynulém víkendu DOS-WK 1 zvítězilo na domácí palubovce proti týmu Refleks a výsledek to nebyl ledajaký - 32:5, když v půli to bylo již 14:0. Áčko našeho partnerského klubu se tak v tabulce odpoutalo od posledního týmu, jímž je právě Refleks, na 3 body. Na záchranu je ale potřeba uniknout i z předposledního místa, na což aktuálně ztrácí DOS-WK 5 bodů.

Je však nutné dodat, že Refleks přijel s týmem A1, což jsou starší junioři, protože Refleks vrhnul své veškeré síly na záchranu svého béčka.

Ke zmiňované záchraně DOS-WK je potřeba vyhrát snad téměř všechny následující utkání. Jak se to bude dařit, se uvidí hned tuto sobotu, kdy tým z Enschede narazí na jiný kalibr - DVO Bennekom s kapitánkou české reprezentace Martinou Bouman ve svém centru. DVO je v tabulce Hoofdklasse C aktuálně druhé.

Můžeme připomenout, že právě před týdnem hrála česká seniorka, včetně Leni a Šneva, proti DVO 1 zcela vyrovnaně a prohrála o jediný koš 19:20.

Druhý tým DOS-WK remizoval s De Meervogels 3 výsledkem 14:14 a v pohodě se tak drží ve středu tabulky. V neděli však béčko DOS-WK čeká zápas s lídrem tabulky Mid-Fryslan 2.

S Henniem už pomalu plánujeme harmonogram jeho návštěv u nás i našeho soustředění v Enschede. Zatím to vypadá na jednu návštěvu Hennieho u nás před nějakým venkovním turnajem, naše srpnové soustředění v Enschede ala minulé léto a intenzivní přípravu pod vedením Hennieho v září po dobu 2-3 týdnů před prvním kolem ligy (včetně přítomnosti na utkáních).

Marcel též všechny zdraví a ve svém e-mailu píše hlavně o problémech prvního týmu, které znáte z našeho podrobného zpravodajství. Na jiných frontách se DOS-WK dařilo, v tomto týdnu podepsal Marcel nového hlavního sponzora - WING participaties BV.

Kategorie:

Nezbývá než dodat, že

Nezbývá než dodat, že tak jako vždy držíme palce, zejména nyní do nadcházejícího důležitého utkání proti Bennekomu, stejně jako přejeme úspěch v příštím zápase béčku DOSu-WK. Prosím též o vyřízení pozdravů Henniemu, Marcelovi a všem ostatním. Plus připojuji gratulace k získání nového sponzora !

Zdeněk Uherka – Pá, 06/02/2009 – 08:11

Vse se pokusim do putniku

Vse se pokusim do putniku vyridit ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 06/02/2009 – 14:25
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i