Odpoledne domácích návratů

Jan Mynařík – Po, 12/04/2010 – 11:53

V sobotu odpoledne, uprostřed náročného domácího korfbalového víkendu, čekaly na prostějovské seniorské béčko týmy Děčína a Prahy, abychom společně ukončili sezonu 2009/2010 druhé nejvyšší seniorské soutěže. Diváci mohli vidět hned dvojitý návrat na domácí palubovku. Dava Konečný hrál už v předposledním kole v Bělé a nyní se k němu přidala i Lucka Schönfeldová, která nám svým návratem udělala velkou radost.

SK RG Prostějov "B" - TKC Děčín 8:25 (7:17)

Děčín, kterému šlo v posledním kole o udržení prvního místa v lize, přijel do Prostějova pozdě. Na jeho výkonu se to ale nepodepsalo, do utkání vstoupil koncentrovaně a brzo nás začal přehrávat. Nám naopak vůbec nešla střelba a tak byl poločasový výsledek, jaký byl. Do druhého poločasu jsme využili maximálního počtu čtyř střídání, totéž učinil i Děčín. Utkání se v klidu dohrálo s poměrně nelichotivým výsledkem, ale výkon zas až tak špatný nebyl. Možná kdyby béčko trochu víc trénovalo a své šance proměňovalo...

Sestava a střelci: Bednář 2 (31. Mucha), Mynařík 2 (31. Vařeka), Zelinková 2, Konečný 1 (31. Uherka Z.), Rozkošná 1, Borsiczká, Lužný, Malanová (31. Drábková)

SK RG Prostějov "B" - HFK Děkanka Praha 7:24 (7:9)

Událostí dne byl bezesporu návrat Lucky Schönfeldové, která hned od začátku ukázala, že z korfbalu nic nezapomněla. V prvním poločase jsme s favorizovanou Prahou drželi krok herně i střelecky. Po poločasu došlo opět k pravidelnému střídání, protože v béčku platí, že si chceme hlavně zahrát. Bohužel v druhém poločase jsme již koš nevstřelili a přeci jen pár jich dostali ;-) Bohužel se nepodařil ani druhý úkol, aby Lucka dala koš, přestože se jsme se o to všichni snažili :-)

Sestava a střelci: Bednář 3 (31. Vařeka), Konečný 1 (31. Uherka Z.), Lužný 1 (31. Mucha), Mynařík 1, Rozkošná 1 (31. Malanová), Borsiczká, Schönfeldová, Zelinková

Nakonec lze jen říct, že nás všechny potěšily nejenom návraty, ale také na béčko velmi solidní divácká návštěva. Z výsledků to možná tak nevypadá, ale my jsme si dobře zahráli. Díky!

Bylo to parádní!

Vůbec celý víkend moc pěkně vyšel :-) ... a co mě překvapilo nejvíc, že Lucka se vůbec nezlobila, že mi musí dělat doskok :-)))

David Konečný – Po, 12/04/2010 – 13:06

jak kdyby ses na ten doskok

jak kdyby ses na ten doskok ohlížel :)))

mauh (bez ověření) – Po, 12/04/2010 – 20:03

škoda, že jsem vás nemohl

škoda, že jsem vás nemohl vidět...vyloženě vládla v sobotu dobrá atmosféra, a já trubec si naplánuju semifinále

mauh (bez ověření) – Po, 12/04/2010 – 20:04
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i