Dorostenci bez obtíží vyhráli

Martin Uherka – So, 13/11/2010 – 20:43

Ve třetím kole jsme na domácí půdě přivítali mladý a nezkušený tým Českých Budějovic. Ležela na nás tedy poněkud ošemetná tíha povinných vítězství. Dvě přesvědčivé výhry a solidní výkon všech zúčastněných potěšily diváky i trenéra.

SK RG Prostějov - KCC Sokol České Budějovice 34:6 (17:2)

Od počátku jsme chtěli útočit naplno a nenechat soupeře ani v obraně byť jen zahlédnout šanci na příznivý výsledek. První zásah hostů tak přišel až za stavu 8:0. Přes prakticky začínající hráče Budějovic bylo jen otázkou naší přesnosti a trpělivosti, na jakém čísle se skóre nakonec zastaví. Protože ani několikeré vystřídání v druhé půli neznamenalo žádný pokles kvality naší hry, dosáhli jsme letos zatím nejvyššího skóre našeho klubu.

Sestava a koše:
Ambrosová 3 (31.min Rajsiglová 1), Galíček 6 (45.min Vyroubal), Tichý 2, Zelinková 4
Borsiczká (45.min Drábková 1), Lužný 1 (31.min Komárek 1), Marek T. 12, Planičková 3

SK RG Prostějov - KCC Sokol České Budějovice 27:3 (15:1)

I druhé utkání se ubíralo podobným směrem jako první. Nebýt asi desetiminutovky spalování šancí, mohlo být i v tentokrát skóre přes třicet. Nutno však uznat, že hosté ani na chvíli nepolevili v nasazení a až do konce se snažili vstřelit koš. Což jim naše obrana naštěstí takřka nepovolila.

Sestava a koše:
Ambrosová (41.min Drábková 1), Marek M., Tichý 7, Zelinková 4
Borsiczká 1 (40.min Rajsiglová 1), Lužný (21.min Komárek), Marek T. 5 (45.min Galíček), Planičková 8

Slovo trenéra: Jsem rád, že celá dvě utkání udrželi všichni koncentraci v obraně a plnili taktické pokyny. Výsledkem je pouhých devět košů za oba zápasy. V útoku jsme hráli pestře a neklesali jen ke snahám zakončit z dvojtaktů. I přes vysoké skóre však mám několik poznámek, které s hráči probereme. Neproměňování jasných příležitostí by se nám nemuselo proti silnějšímu soupeři vyplatit. Pozitivem je vyvážené rozdělení střelců v obou čtyřkách - v každé je minimálně dvojice kvalitně zakončujících hráčů.
Věřím, že tento dobrý výkon potvrdíme v dalších domácích utkáních za dva týdny proti Havířovu - to bude o poznání těžší úkol.

Pěkně **** pěkně! Miňa

Pěkně **** pěkně!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 15/11/2010 – 10:17
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i