Starší žáci v nejvzdálenější destinaci sezóny 2x vyhráli

David Konečný – Po, 20/02/2012 – 16:38

V sobotu 18.2.2012 cestovali naši starší žáci do nejvzdálenější možné destinace v sezóně - do Českých Budějovic. Jeli jsme vlakem, ve kterém jsme ten den při cestě tam i zpět strávili 13 hodin času! Naštěstí tato dlouhá cesta byla odměněna dvěma jasnými vítězstvími proti Brnu "B" 25:4 a proti domácím Českým Budějovicím 20:4.

Do Budějovic jsme vyjížděli již 5:18 ráno a domů jsme se vrátili 22:30. A to jsme věděli, že hned v neděli brzy ráno opět vstáváme a jedeme do Náchoda na dorosteneckou ligu prakticky ve stejném složení. A pro stížení podmínek jsme měli mírné komplikace se složením týmu (Míša Marek si zranil koleno, Peťa Šnajdr byl během týdne nemocný, Dan Štefák a Verča Rajsiglová dlouhodobě léčí svá kolena, Lucka Štefáková, Láďa Hrobár a David Rieger z rodinných důvodů nemohli cestovat). Naštěstí Verča Rajsiglová, Peťa Šnajdr i Dan Štefák své neduhy v pravý čas doléčili, takže tým mohl hrát v kompletní osmičlenné sestavě.

Prostějov - Brno "B" 25:3 (15:1)
Sestava a koše: Galíček - 2, Štefák - 4, Ambrosová - 3, Křížková - 2, Vyroubal - 6, Šnajdr - 2, Havlová - 5, Francová - 1 (21. Rajsiglová).

Do zápasu jsme vstoupili suverénně a rychle jsme si vybudovali jasný náskok. Velmi dobré bylo využívání střeleckých šancí. A když střela neskončila v koši, tak jsme dominovali i na doskoku. Druhý poločas jsme již v takovém tempu nepokračovali a i šance jsme již tak neproměňovali, ale o vítězi nebylo pochyb.

Prostějov - České Budějovice 20:4 (9:2)
Sestava a koše: Galíček - 4, Štefák - 3, Ambrosová - 2 (21. Rajsiglová - 1), Křížková - 1, Vyroubal - 3, Šnajdr - 4, Havlová - 1, Francová - 1

I druhý zápas měl stejný průběh jako první a myslím, že k němu není potřeba psát jakýkoliv komentář.

Závěrečné zhodnocení: Jednalo se o povinná vítězství, což se povedlo. Výsledky by byly asi ještě výraznější, kdybychom více využívali všechny nabídnuté šance. Tyto zápasy nás opravdu nestály mnoho sil, které jsme mohli ušetřit na nedělní dorosteneckou ligu. A tak nejvíce únavným "okamžikem" dne bylo právě cestování ve vlaku. Velkým kladem pro náš tým se opět ukázalo to, že máme celkem široký kádr a i při vysoké neúčasti některých hráčů jsme stále schopni udržet vysokou úroveň hry.

Byl to takový pěkný,

Byl to takový pěkný, stmelovací víkend, viď, Rubýýýýýýýý :)

šuk (bez ověření) – Po, 20/02/2012 – 21:09

slyšela jsem ;-)

h...ooooooooooooooooo

Jana Uherková – Po, 20/02/2012 – 22:46

...vno! :-D

...vno! :-D

David Konečný – Po, 20/02/2012 – 23:41
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i