BIG ILL PIG 4EVER

Jana Uherková – So, 21/04/2012 – 20:48

Bývalí, současní i budoucí korfbalisté, přátelé a kamarádi, rodiče!

KORFBALOVÁ AKCE ROKU 2012 s krycím názvem BIG ILL PIG 4EVER
se blíží mílovými kroky. Uskuteční se již v sobotu 23.6. a už počtvrté probudíme k životu rekreační areál v Běleckém mlýně.

Tak jako každý rok se můžete těšit na něco dobrého na zub i na žízeň. Po celý den bude k dispozici pivo a nealko. K jídlu tlačenka, sekaná a v odpoledních hodinách přijde postupně na řadu pečené selátko.

Nudit vás rozhodně taky nenecháme. Zábavný program pro malé i velké bude opět zajištěn tradičním souborem dobrovolných soutěží, u kterých se pobavíme opravdu všichni. A pokud máte rádi překvapení, potom si určitě nemůžete nechat ujít naši bohatou tombolu.

Očekávat vás budeme ve 13:30, ale můžete samozřejmě dorazit kdykoliv během dne. K táboru, který se nachází cca 300 metrů od vlakové zastávky Zdětín (vlak přijíždí 13:23), se dostanete cestou proti proudu potoka. Pro lepší orientaci bude cesta vyznačena.

Ti z vás, kteří se rozhodnou strávit s námi noc, mohou přespat v chatkách (200 Kč za osobu), které jsou přímo v areálu. V tomto případě bude nutné, abyste si vzali spacák.

I letos jsme stanovili vstupné, tentokrát ale nižší než předchozích letech - za každého dospělého i dítě vybereme jen 50 Kč. Zaplacením vstupného se automaticky zúčastníte akce „sníme prase“. Kromě prasátka bude vše k dispozici za lidové ceny.

Předchozí ročníky byly úspěšné a velkou zásluhu na tom nesete právě vy, naši hosté, tak snad opět neodmítnete posezení s korfbalovými přáteli a užijete si to s námi.

Pozvání samozřejmě platí i pro vaše drahé polovičky, rodiče, sourozence i vaše děti.

Těšíme se na vás.

Nakonec prosím všechny, od kterých nemám žádné zprávy, dejte mi vědět, jak to s vámi vypadá - buď svoji účast potvrďte nebo napište, že nemůžete, že ještě nevíte apod. Přispějete tak k hladkému průběhu akce a ulehčíte nám organizaci.

Bližší informace budou postupně následovat na těchto stránkách i na facebooku.

Pro připomenutí atmosféry předchozích ročníků se můžete podívat na fotky z roku 2010 a fotky z roku 2011.

za realizační tým, Jana Uherková, tel. 732 752 369

Se již těšíme na

Se již těšíme na setkání se všemi...
Počasí musí vyjít...

PS:
Zase takový fajne den...

mařkovi (bez ověření) – Čt, 03/05/2012 – 07:54

přidáno bližší info

tak se na to podívejte ;-)

Jana Uherková – Pá, 08/06/2012 – 08:55

přespání

a ještě prosím - kdo budete chtít přespávat, dejte mi vědět dopředu, ať to můžeme nějak nachystat .... díky, díky

Jana Uherková – Ne, 10/06/2012 – 19:43
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i